STAR WARS X SANTA CRUZ a STÉGben

Elérkeztünk egy olyan témához, melytől vagy rögtön megdobban a szíved, vagy pont egyáltalán nem érdekel. Én személy szerint nagy Star Wars fan vagyok, a héten néztem újra A jedi visszatért és imádok mindent, ami kapcsolódik a klasszik trilógiához. Ha te is hasonló cipőben jársz, akkor van egy jó hírünk! A Santa Cruznak sikerült megállapodnia a konszern gazdijaival, hogy felhasználják kedvenc karaktereinket és olyan deszkára nyomják képüket, mely leginkább passzol filmbeli karakterükhöz. George Lucas teremtményei így a legkülönbözőbb shape-eken köszönnek vissza. A deszkákban pedig, ami a legjobb, hogy itthon is kaphatóak a STÉG üzleteiben. A hétvégén ennek apropóján mi is bekukkantottunk a Villányi úti üzletbe letesztelni az új csodákat, melyek már a kirakatból kacsintgattak felénk. A folytatásban virtuálisan kézbe vesszük a lapokat és egy funky videóval is szolgálunk nektek az Erő sötét oldaláról!

Az erő legyen velünk! Meg persze a Santa Cruz új csodái!

Az erő legyen velünk! Meg persze a Santa Cruz új csodái!

Joda mester deszkája a 80-as évek kedvelt pool/halacska formáját idézi fel és nagyon mozgékony. Iszonyat kis ívben meg lehet fordulni vele és a wheel bite elkerülése végett cnc-vel kimart kerékmélyítéseket kapott. A BobaFett modell szintén patent krúzer deszka, jól lehet vele tiki-takizni és a kicktailnek köszönhetően manuálozgatni is móka vele. Rúgólábúaknak szerintem a kickflippel sem lesz gond, sőt a finoman ívelt nose szintén adhatja a manuált, de döntsétek el ti! Chewi már egy nagyobb 35″ hosszúságú darab, a farok rész meg lett emelve, így könnyen felkapható, illetve a kicktail segítségével is megfékezhetjük.

Egy sith és a galaxis legmenőbb fejvadásza 8 rétegen

Egy sith és a galaxis legmenőbb fejvadásza 8 rétegen

És akkor következzen a két legnagyobb lap a szériából, illetve a Sötét oldalról. Birodalmi gyalogos barátunk egy klasszik longboard formát kapott, méghozzá abból is egy freeride alakot. A drop thru rögzítésnek köszönhetően nagyon közel van a deszka a földhöz, így kevésbé fárad el a lábunk a hosszú utak során. Darth Vader deszkája egy masszív pintail, a végtelen betonutak harcosa. Ez a modell a széria legnagyobb darabja, mely egyben a legstabilabb is, így akár tanulni is ideális választás.

Ha bővebben szeretnétek olvasni a lapokról, akkor irány a STÉG oldala és a Star Wars szériát bemutató írásuk. Végezetül pedig nézzétek meg, mit művel Dart Vader barátunk a messzi Kaliforniában:

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×