Nyerd meg velünk a Puma Bluebirdjét!

Múlt hét csütörtökön volt szerencsénk ott lenni a Puma Trinomic XT2 Bluebird változatának premierjén a BP Shop Árkád üzletében. Ismerős DJ-k, bandák és bloggerek társaságában Clark Darral Puma marketing manager mutatta be nekünk a 90-es évek főnixként újjászülető csodáját. A cipőről már korábban írtunk nektek egy külön bejegyzésben, a spéci Plus talpbetétet, illetve a Hexagon talpakat kiemelve. Ha frissítenétek az infókat, akkor katt ide a cikkhez. Lényeg a lényeg, hogy a Pumának köszönhetően most egy szerencsés sneakerbox olvasó megnyerheti a különleges színállású Bluebird modellt. A részletek következzenek a folytatásban és a lányoknak sem kell megszeppenniük, ugyanis kis méretben is elérhető a cipő!

Laszállt a Puma Bluebird

Laszállt a Puma Bluebird

ÍGY VEHETSZ RÉSZT A JÁTÉKBAN:

1) Lájkold a sneakerbox.hu Facebook oldalát!

2) A jelentkezési időszak lezárult, a játék 2014. április 23.-2014. május 4. között futott. Nyertesünket kiértesítettük a regisztrációnál megadott e-mail címen és telefonszámon, jelentkezését követően pedig közöljük a nevét és hamarosan reméljük képet is az új cipővel;) 

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS EGYÉB TUDNIVALÓK:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a játékba. A többször jelentkezőket sorsolás előtt töröljük. A jelentkezés feltétele a megadott Facebook oldal lájkolása, ezt ellenőrizük.  A nyertes mellé három tartaléknyertest is sorsolunk, akik akkor válhatnak jogosulttá a cipőre, ha az előttük lévő(ke)t nem érjük el a regisztrációnál megadott e-mail címen és telefonszámon a kiértesítéstől számított egy napon belül, vagy kiderül, hogy nem teljesítették a fenti jelentkezési feltételeket. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

Végezetül pedig következzen egy rövid vidi kedvenc Bluebird-ünkről:

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×