Kicks R Good: Nyerj Air Force 1 cipőt!

Május 31-én ismét Kicks R Good, Magyarország egyetlen sneaker fesztiválja! Már javában tervezzük-szervezzük a programokat, de még időben vagyunk, hogy megkérdezzünk titeket, hogy miket látnátok legszívesebben a második Kicks R Good-on! Összeraktunk pár kérdést, és hogy kicsit ösztönözzünk Titeket a válaszadásra, a kitöltők között kisorsolunk egy Nike Air Force 1 cipőt és négy Kicks R Good pólót! A játékba jelentkezéshez katt tovább!

Válaszolj kérdéseinkre és nyerj egy Air Force 1 cipőt, vagy Kicks R Good pólót!

Válaszolj kérdéseinkre és nyerj egy Air Force 1 cipőt, vagy Kicks R Good pólót!

2014. május 31-én a budapesti Akvárium klubba várunk mindenkit, aki sneakert hord és nem csak egy sportcipőt. A Kicks R Good az egyetlen sneaker fesztivál itthon – immár másodszorra.

Itt találkozhatsz kedvenc márkáiddal, akik olyan cipőkkel készülnek majd, amit “hétköznap” nem találsz meg kis hazánkban. Cipőkülönlegességek várnak, amiket alaposan szemügyre vehetsz, és némelyiket akár be is zsákolhatod. Rajta leszünk, hogy a tengerentúli ‘sneaker con’-okhoz hasonlóan összehozzuk a hazai sneaker keresletet a kínálattal, megelevenedik a ‘Sneaker Raktár’. Mindenről lesz szó, ami a cipőkkel kapcsolatban érdekes lehet: stílus, cipővásárlási, karbantartási, customizálási tippek és tanácsok, segítség a hamisítványok felismerésében, sneaker check fotózás. Olyan sporteseményekkel is készülünk, melyből a sneaker kultúra szárba szökkent. Mindeközben egész nap pörögnek majd a filmek és a dj-szettek.

Mondd el nekünk Te is, hogy milyennek szeretnéd látni a Kicks R Good-ot, és Te lehetsz a szerencsés, aki megnyeri az Air Force One cipőt, vagy a négy különböző mintájú Kicks R Good póló egyikét!

ÍGY VEHETSZ RÉSZT A JÁTÉKBAN:

1) Lájkold a Kicks R Good Facebook oldalát!

2) Nyomj egy „Ott leszek”-et a Kicks R Good 02 eseményre!

3) Lájkold a KRG hivatalos blogja, a sneakerbox.hu Facebook oldalát!

4) A jelentkezési időszak 2014. április 2-12. között volt és véget ért.

A nyerteseket április 13-án sorsoljuk ki, és értesítjük a regisztrációnál megadott e-mail címen.

JÁTÉKSZABÁLYZAT ÉS EGYÉB TUDNIVALÓK:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a játékba. A többször jelentkezőket sorsolás előtt töröljük. A nyeremény egy pár Nike Air Force One cipő a nyertes méretében, és összesen négy Kicks R Good póló a nyertes által választott mintával. A jelentkezés feltétele a megadott Facebook oldalak lájkolása, és az eseményhez való csatlakozás, ezt ellenőrizük. A cipőnyertes mellé két cipő tartaléknyertest, a pólónyertesek mellé négy póló tartaléknyertest is sorsolunk, akik akkor válhat jogosulttá a nyereményre, ha az előttük lévő(ke)t nem érjük el a regisztrációnál megadott e-mail címen a kiértesítéstől számított három napon belül, vagy kiderül, hogy nem teljesítették a fenti jelentkezési feltételeket. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! A megadott adatokat a Medeia Studio Kft.-nek, a Kicks R Good rendezvény szervezőjének is átadjuk, aki azokat marketing célokra felhasználhatja.

A sneakerbox.hu adatkezelési irányelveit itt megnézheted. Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×