#airmaxnap Instagram játék

Látjuk, hogy egyre többen osztjátok meg cipőitek képét is Instagramon, vannak egyenesen művészi alkotások is 🙂 Ezért egy játékkal készülünk a március 26-i Air Max Day-re: tölts fel képet Instára, melyen te és Air Maxed látható, add hozzá az #airmaxnap és a #sneakerboxhu hashtaget, és már részt is veszel a játékunkban, melyben a legjobb alkotást egy profi sneaker fotózással díjazunk! A részletekhez katt!

#airmaxnap Instagram játék

#airmaxnap Instagram játék

Jelentkezés a játékba

1) Készíts képet, amin te és/vagy Air Max cipőid láthatók. Több megkötés nincs, lehet egész alakos, vagy csak a cipő, lábon vagy levetve, vicces, kreatív, művészi, meghökkentő, közeli vagy távoli… Arra azért figyelj, hogy ne legyen senki számára bántó, sértő, túl szexuális vagy olyan, ami az Instagram szabályzatába ütközik.

2) Lásd el képedet az #airmaxnap és #sneakerboxhu hastaggekkel is feltöltéskor, természetesen ezeken kívül bármilyen más taget is hozzáadhatsz. Ha valamelyik korábbi, jól sikerült képedet szeretnéd nevezni, akkor egyszerűen utólag, kommentben add hozzá a képhez az #airmaxnap és a #sneakerboxhu hashtageket.

Csak saját magad által készített képet tölts fel, és ügyelj rá, hogy képeid legyenek nyilvánosak, mert csak így jelenik meg a válogatásban! Az értékelésnél a 2014. március 25. délig feltöltött képeket vesszük figyelembe!

A NYERTES KIVÁLASZTÁSA ÉS NYEREMÉNYE

A csapatunkból felálló zsűri kiválasztja a nyertes képet. A kiválasztás szempontjai az egyediség, a stílus, a hangulat, a kretivitás, a jó ötlet, a szép kivitelezés. Csak olyan képekből választunk, melyek a megadott határidőig beérkeztek, tartalmazzák mindkét előírt taget, és nem ütköznek az Instagram vagy a mi fenti előírásinkba.

A nyertes képet március 26-án hirdetjük ki. Készítője egy profi sneaker fotózást nyer, melyet Budapesten csinálunk meg csapatunk fotósainak egyikével, közösen egyezetett időpontban. A nyertest a képe alatt, kommentben értesítjük március 26-án!

Milyen egy sneaker fotózás? Ennek során fotósunk meglátogatja a nyertest otthonában vagy egy tetszőleges budapesti helyszínen, és egyórás fotózás keretében fényképeket készít a cipőiről, a nyertes által választott módon, kompozícióban, stb. A kész képeket megjelentetjük a sneakerbox.hu egy cikkében, és persze a nyertes is kap egy tucat képet.

Ha kérdésed van, kérdezz: sneakerbox.hu@gmail.com

Mi is fent vagyunk Instagramon, kövessetek minket: @sneakerboxhu

NÉHÁNY FRISS KÉP AZ #airmaxnap hashtaggel:

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • gergő szerint:

    Nem volt egyszerű a döntés (egy helyett rögtön kettőt is választottunk): Bánhalmi Rolandnak és Ferich Balázsnak lesz lehetősége résztvenni sneaker fotózásunkon, gratulálunk nekik!

×