Itthon is kapható lesz a Skullcandy Eric Koston széria

A Skullcandy és Koston kapcsolata nem ma kezdődött, azonban signature modellekkel még nem nagyon találkozhattunk a pro nevével fémjelezve. Mr. Koston 92 óta tolja a profik között és a mai napig aktív, nem csak Instagrammon, de a deszkán is. Az új kollekciót már élőben is volt szerencsénk látni a februári ISPO extrémsport nemzetközi vásáron. A széria nagyágyúja mindenképpen a Crusher modell lesz, mely dupla  Sensation 55™ hangszóróival és állítható basszus rásegítésével új kedvencünk a Skullcandy fejhallgatói közül.  A másik két modell, ami bekerült a trióba az általunk is már tesztelt Aviátor, illetve a fülbedugós Fix változat szépen lekerekített formájával. A Fixet sokan dicsérik deszkás körökben, hogy melyik tulajdonsága miatt azt a beszédes nevéből nem nehéz kitalálni. Látszik, hogy a Skullcandy magasan akarta tartani a megjelenés nívóját, így a felsőbb kategóriából választották ki a modelleket. És, hogy milyen mintát kaptak füleseink? Koston papa kígyőbőr outfitet álmodott meg hozzájuk, ahogy a folytatásban következő videóban is látni fogjátok.

Kígyóbőrben a koston széria

Kígyóbőrben az új Koston modellek

Mielőtt a videót megkukkantanánk, íme pár közelebbi kép a fülesekről. Több olyan kommentet is olvastam a megjelenés kapcsán, hogy a kígyós grafika kommersz és már elhasznált. Első pillantásra nem feltétlenül átütő, azonban könnyen beleszeret az ember, nem kell hozzá hüllő fannak lennie. A fekete-fehér-ezüst színvilág nagyszerűen harmonizál, inkább a szolid, mégis egyedi megjelenést kedvelők választása lesz a Koston széria.

skullcandy Koston Series Crusher fejhallgató

Skullcandy Koston Series Crusher fejhallgató

Skullcandy Koston Series Fix fülhallgató

Skullcandy Koston Series Fix fülhallgató

Átlag texasi délután

Átlag texasi délután

 A hazai forgalmazó Áprilisra várja kis hazánkba az első darabokat és amint kaphatóak lesznek mi is továbbítjuk majd az infókat Nektek. Hogy meghozzák a kedvet a fülesekhez egy mini videót is forgatott a Skullcandy csapat, amiben Eric randalírozik egy kört:

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×