Skullcady Aviátor bemutató és teszt

A Skullcandy palettájáról teszteltünk már kicsiket és nagyokat, színeseket és klasszikusokat, gyakorlatilag minden modellt a fejhallgató kínálatukból, kivéve a legnagyobb vagányt! Az Aviátorral eddig elkerülték egymást az útjaink, azonban, ami késik nem múlik és most végre a nagyágyú is felkerül a fülünkre. Ebben a fejhallgatóban a régi iskola minden szépsége egészül ki jövőbe mutató technikai megoldásokkal. A modellből rögtön egy spéci változatot kaptunk meg a headphones.hu segítségével tesztelésre. Az Aviátor Stephen Walter grafikus alkotását viseli magán és kizárólag az európai piacra dobta ki a Skullcandy. De, hogy ki is ez a Walter gyerek és, hogyan szól az Aviátor azt megtudhatjátok részletesebben is a Tovább után.

[caption id="attachment_29055" align="aligncenter" width="620"]A Skullcandy Artist Series  bemutatja The Stephan Walter Aviator A Skullcandy Artist Series bemutatja The Stephan Walter Aviator[/caption]

Kezdjük az Aviátor felfedezését a fejhallgatón használt minőségi anyagokkal és a hozzájuk párosuló egyedi design-al. A polikarbonát ház Stephen Walter alkotását viseli, ahogy azt a bevezetőben is írtuk, igazán egyedivé téve ezt a modellt. A Zürichben alkotó művész részletgazdag rajzairól ismert, így térképeket és hasonló összetett témákat értelmez újra műveiben, saját élményeit beépítve az alkotásba. Stephen, mint sok grafikus egy reklámügynökségnél kezdte pályafutását, majd szabadúszóként már saját projektjein pöröghetett, olyan cégekkel együtt dolgozva, mint a Levi’s, vagy a Vodafone.

Az alkotás és az alkotó

Az alkotás és az alkotó

„A kezdetektől egyszerű és könnyen befogadható fejhallgatót akartam túlzó grafikák és színek nélkül.”- mondja Stephen. Az elektronikus zene technikai elemei adták a minta alapkoncepcióját. Ahogy a Skullcandy a Supreme Sound jegyében a minőségi hangzásra fókuszál, úgy ezek a zenei eszközök teszik lehetővé, hogy a legjobb zenék elkészüljenek (az új vonalas elektronikus zenék nem csak a grafikán jelennek meg különleges módon, hanem a füles hangzásában is, de erre kitérünk majd részletesebben is). Ahogy a legnagyobb zenéknél itt is az egyszerűség dominál a minőség mellet.

A házon kívül gyakorlatilag minden felülete fekete színt kapott a letisztultság jegyében. Amellett, hogy az Aviátor méretében a nagyobb fejhallgatók közé tartozik, súlya igen csekély.

A részletek fejhallgatója, bőr borítású fejpánt, melyet finom szövettel béleltek belül

A részletek fejhallgatója, bőr borítású fejpánt, melyet kellemes szövettel béleltek belül

A fejpánt belülről nagyon finom szövet borítást kapott, mely még órák elteltével is kényelmes viseletet jelent. A fejpárnák jelentik azonban az igazi kényeztetést a füleinknek az Aviátor esetében. Hasonlóan könnyed és finom párnákkal még nem találkoztunk, gyakorlatilag le sem akartuk venni a fejünkről a fülest.

A Skullcandy csapata gondolt arra is, hogy hosszú távon megőrizze a prémium fejhallgató a minőségét, így cserélhető kábelt kapott az Aviátor. A szövet borítású csomózódás mentes kábelre Mic3 mikrofon került, mellyel azon kívül, hogy számokat léptethetünk a hangerőt is tudjuk állítani, ami azt kell, hogy mondjam alapelvárássá vált az okostelefonok uralmának beköszöntével. Emellett egy ultra igényes bőr hord táska is jár hozzá, melyben finom törlőkendő is lapul, hogy Mr. Walter alkotása, mindig makulátlanul látszódhasson.

Igényes hord táska és tisztító kendő

Igényes hord táska és tisztító kendő

Most, hogy már kívülről alaposan szemügyre vettük a prémium fejhallgatót, nézzük meg milyen technika bújik meg a polikarbonát hangszóróházon belül. A 40 mm-es hangszórókon először az elektronikus vonal klasszikusait szólaltattuk meg Nero és Deadmau5 vezényletével hang orgiát kiváltva, mivel minden sávot tisztán lehetett hallani, azonban a zene teljes egészt alkotott. Az Aviátor hangzása dinamikus és nem túlzó mélyei kellemesek persze nem csak a househead-eknek. Hip-hop vonalon is főleg klasszikusokkal teszteltük a fülest és a Gangstar és Eazy-E ütemek is jól álltak neki, pontosabban nem kellett kakaóig nyomni a hangerőt, hogy DJ Premier masszív  beatjei életre kelljenek Guru tolmácsolásában. Összességében az Aviátor rendkívül részlet gazdag hangzásban és kellemesen szólnak benne favorit trackjeink és az agyonhallgatott kedvenceink is új oldalról mutatkoznak be. A fejhallgató kiválóan szigetel, így utcán hordva nem zavarhat be se a forgalom, se a tömeg zaja.

Urbánus motívumok az Aviátoron

Urbánus motívumok az Aviátoron

Az Aviátor több színben is elérhető itthon, az egyszínű piros, fehér vagy fekete változattól a mintás Yankees modellig. A füleseket megtaláljátok a Skullcandy hazai webshopjában, ahol az új modellek is folyamatosan frissülnek. A Skullcandy facebook oldalán videók és friss infók a szponzorált csapatról várnak titeket a füleses híreken kívül. Emellett minket is kövessetek figyelmesen, mivel a karácsony előtti időszakban egy jóféle Skullcandy nyereményjátékkal is várunk majd titeket. Te melyik kedvenc Skullcandy modelled nyernéd meg a legszívesebben?

]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
  • sklep online szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, awesome blog layout! How lengthy have you been running a blog for? you made blogging glance easy. The total look of your website is magnificent, let alone the content material! You can see similar: najlepszy sklep and here sklep online
×