Nyerj egy Nike Air Max Lunar90 cipőt!

Tavaly decemberben érkezett a Nike Air Max Lunar90-es, és már akkor is lelkesen írtuk, hogy a friss technológia és a klasszikus vonalak remek kombója az új AM. Most tavasszal már számos színben vásárolható meg itthon is, de nyereményjátékunkban most két szerencsés olvasónk ingyen húzhat fel egy AM Lunar90-et a lábára! Katt a jelentkezéshez!

Jelentkezz most a Nike Air Max Lunar90 nyereményjátékba!

Jelentkezz most a Nike Air Max Lunar90 nyereményjátékba!

Akár az utcán, akár a neten nézelődünk, kétség sem fér hozzá, hogy idén tavasszal és nyáron ismét nagyon mennek majd a különböző Air Max modellek. Az itthon is taroló, klasszikus AM1-es és AM90-es lépők mellett a Nike egyre több innovációval dobja fel az Air Max variánsokat, legyen szó a Hyperfuse vagy Premium Tape kiadásokról, de már kötött felsőrésszel rendelkező Flyknit Air Max is létezik.

Amikor tavaly decemberben megjelent, a mi szívünket is megdobogtatta az Air Max Lunar90-es változat, mert úgy frissítették fel új technológiával a cipőt, hogy közben megtartották az eredeti Air Max 90-es vonalait. A Nike Air Max Lunar90-es felsőrészén gyakorlatilag nem találsz varrásokat, és sok hálós panel van a jobb szellőzés érdekében. A vastag Lunarlon középtalpba Air légbetét is került – a cipő így tényleg olyan könnyű és kényelmes, mintha a Holdon, egyhatod gravitáción sétálnál benne, ezt még csak fokozza a bélés és nyelv puha borítása.

Na ebből szépségből sorsolunk ki a Nike jóvoltából egy srácot és egy csajt – ők a méretükben nyernek egy-egy pár AM Lunar90-es cipőt. Az, hogy pontosan milyen színű lesz a megnyert cipő, az legyen meglepetés 😉

Egy kis ízelítő a Nike Air Max Lunar90 2014 tavaszi színválasztékából

Egy kis ízelítő a Nike Air Max Lunar90 2014 tavaszi színválasztékából

Így vehetsz részt a játékban:

1) Lájkold a sneakerbox.hu Facebook oldalát!

2) A jelentkezés március 21-én véget ért. Sorsolás március 22-én.

A jelentkezési időszak: 2014. március 14-21. A két nyertest (egy fiút és lányt) március 22-én sorsoljuk ki, és értesítjük a regisztrációnál megadott e-mail címen és telefonszámon. A nyereményeket március 26-án lehet átvenni, Budapesten. Kérjük, hogy csak akkor jelentkezz, ha biztosan meg tudod oldani aznap a nyereményed átvételét!

Játékszabályzat és egyéb tudnivalók:

Egy személy csak egyszer jelentkezhet a játékba. A többször jelentkezőket sorsolás előtt töröljük. A jelentkezés feltétele a megadott Facebook oldal lájkolása, ezt ellenőrizük.  A nyertesek mellé két-két tartaléknyertest is sorsolunk, akik akkor válhat jogosulttá a cipőre, ha az előttük lévő(ke)t nem érjük el a regisztrációnál megadott e-mail címen és telefonszámon a kiértesítéstől számított egy napon belül, vagy kiderül, hogy nem teljesítették a fenti jelentkezési feltételeket. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×