Válogatás csajoknak a Fundango Téli Kollekciójából

A Fundango fiú cuccok után most a lány vonalat is közelebbről szemügyre vesszük, mivel a pulóver és ing modelljeik is igazán szemet gyönyörködtetőek. Az inspiráció kétséget kizáróan a hegyi életmód minden jellegzetességével az állatoktól a kandallóval turbózott menedékházig. Úgy érzem végre női vonalon is találkoztunk olyan megjelenésű darabokkal melyek megállják a helyüket mondjuk egy Billabong női kollekcióval szemben is. A folytatásban vegyük is őket szemre közelebbről.

Jump into the nature!

Jump into the nature!

A cover fotónkon kapásból egy állatos sztori bukkan fel, persze nem a háttérben, hanem a grafikán. A szarvas motívum sokunk fantáziáját megmozgatja és pár aganccsal nem csak az előszobát lehet feldobni. A Zinder pulcsi mintás változatban két színben is kapható, a világosabbik darab egy fokkal melegebb hatást kelt, azonban nem kell aggódni, mivel mindegyik pulcsi finom bárányszőr jellegű bélést kapott. A Zinder emellett egyszínű változatban, kék és lila árnyalatban is kapható.

Zinder Sweatshirt a Fundangótól

Zinder Sweatshirt a Fundangótól

A Bambi puha kötött pulcsi már a nevével is kellemes hangulatot kelt. Ez a változat derékban gumis, ami kiváló megoldás, mivel így nem veszti el tartását a pulóver és nem tágul ki az alján. A Bambi kapucnijára finom hímzés került, tovább díszítve ezt a szépen kimunkált ruhadarabot.

Egy Bambi nem csak a strandon, hanem a téli hidegben is jólesik

Egy Bambi nem csak a strandon, hanem a téli hidegben is jólesik

A végére hagytam kedvenc darabomat, mely az Agate nevet viseli és egyszerre vagány és végtelenül nőies. A kockás ing nem csak XL-es változatban mutat jól a csajokon, hanem vékonyított derék megkötős változatban csak az igazán ütős. 100%-ban pamutből készült ruha két színváltozatban is kapható, mindkét modellen a pasztell színek dominálnak, ami ha jól tippelek divatos viselet lesz nem csak idén tavasszal, hanem egész évben is.

Pompon és kockák

Pompon és kockák

A fenti cuccokat, a téli kollekció többi darabjával megtalálod a Fundango márkaüzletében a Westend City Center első emeletén a Hild sétány 2. alatt, ahol most kedvezményes áron pörögnek a téli termékek! Az üzlet hétfőtől szombatig 10-21 óráig,  vasárnap pedig 19 óráig tart nyitva. Ha online ugranátok rá a cuccokra, akkor irány a fundango.hu.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
×