Válogatás srácoknak a Fundango Téli Kollekciójából

Mivel az igazi tél még várat magára, és mindeddig nem az a nagykabátos idő volt, így sokan egy vastagabb pulcsiban is kellemesen érezték magukat az elmúlt hetekben. A jobb időnek köszönhetően arra jutottunk, hogy a Fundango téli kollekciójából is inkább a pulcsis vonalra hegyezzük ki friss szemlénket, bemutatva nektek az új modelleket, a póló vonalat is szemügyre véve. A folytatásban érdemes körbenéznetek az FDG téli kollekciójának friss és ropogós darabjai között, hogy a városban és terepen is az idei flowt hozzátok.

Pulcsik és pólók télre a Fundangotól

Pulcsik és pólók télre a Fundangotól

Kezdjük is egy friss darabbal, mely a Renton nevet kapta és borítóképünkön is látható Szerb Matyin, az FDG wakeboard riderén. A Renton egy klasszikus bélelt hoodie, mely két színben kapható, a szürke/fekete kockás változat mellett egyszínű kék változatban.

Kék Renton pulcsi és az ID logós FDG póló

Kék Renton pulcsi és a FUN-DAN-GO logós póló

A Bend kapucnis pulcsi a Rentonnal szinte megegyezik, azzal a különbséggel, hogy nem kapott első zsebeket. Nem csak a téli bringázások, de akár egy hosszabb séta során is jó szolgálatot tesz majd ez a hoodie, mely türkiz és tengerész kék csíkos, illetve fehér változatban kék logóval kapható és a Fundango riderek is előszeretettel gurulnak benne parkban és szabadban is. Saját tapasztalatunk, hogy téli csúszkáláshoz a napsütéses napokon bőven elegendő viseletet jelentenek havon is ezek a hoodiek.

Bend hegyen-völgyön

Bend hegyen-völgyön

A pólók közül idén a nagy logós változatok pörögnek jobban, így a FUN-DAN-GO feliratos friss modellek  fehér és fekete változatban is jót jönnek.

A piros mintás ID póló kék tesója, de már fekete alapon

A piros mintás FDG póló kék tesója, de már fekete alapon

Persze a Fundangótól megszokott kreatív minták sem maradnak el idén sem, így van a kollekcióban szarvas mutánst ábrázoló grafika is, mégis kedvencünk a FDG borítóba bújtatott bakelit lemez grafika. A sárga/fekete színösszeállítás jól dolgozik a fehér alapon és ha jobban szemügyre veszitek, akkor a lemez körvonala és a borító mintája ismerős alakzatot ad ki:) A V nyak külön jó pont ennél a modellnél.

Kedvenc V-nyakú modellünk

Kedvenc V-nyakú modellünk

 A végére egy letisztult darabot mutatunk meg nektek a bevállalósabbaknak piros színben. A szépen kidolgozott minták és a Fundango pólók tartósságán túl nem mehetünk el szó nélkül a pólók árai mellett sem, mivel egységesen 3.990,- forintba kerülnek, ami nagyon jó deal a hasonló minőségű deszkás pólók árához viszonyítva.

Itt a piros, hol a piros

Itt a piros, hol a piros

A fenti cuccokat, a téli kollekció többi darabjával megtalálod a Fundango márkaüzletében a Westend City Center első emeletén a Hild sétány 2. alatt, mely közel van a Westend középső bejáratához majd a bevásárló központon belül a legfelső szinten kell elindulni a mozi irányába. Az üzlet hétfőtől szombatig 10-21 óráig,  vasárnap pedig 19 óráig tart nyitva. Ha van Dockyard törzsvásárlói kártyád vagy valakinek a családban, akkor érdemes elvinni magatokkal, mivel a törzsvásárlói kedvezmény itt is él. A Fundango cuccokkal és riderekkel kapcsolatos hírekről pedig folyamatosan értesülhetsz Facebook oldalukon.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
×