Ollie Jam a Board Up snowboard parkban

A városligeti Műjégpályán található Board Up városi snowparkban, 2014. január 18-án már második alkalommal rendezik meg az eredeti Ollie Jamet, a Shantee House közreműködésével. Az eredeti snowboardos ollie verseny mellett lesz limbo is, és a síelők is indulhatnak a magasugrás számban. A Big Air Bag is üzemelni fog, szóval, ha az időjárás is kegyes lesz (ez most konkrétan a hideget jelenti…) akkor jó kis napnak nézünk elébe 🙂 A részletek a tovább után!

Ollie Jam @ Board Up Snowboard Park (2014. január 18.)

Ollie Jam @ Board Up Snowboard Park (2014. január 18.)

A versenyre nevezni online és a a verseny napján  10:00 és 11:30 között lehet, az alábbi kategóriákba: Snowboard Ollie Jam és Sí Magasugrás. Az Ollie Jam selejtezője 11:30 és 13:00 között zajlik, a döntő pedig 15 vagy 16 órakor, az időjárás függvényében, az eredményhirdetés 17:00-kor lesz. A selejtezőben 80 cm-ig a rúd 10 cm ként kerül emelésre, 80 cm felett 5 cm a körönkénti emelés. Minden körben 3 ugrás lehetséges, a  3. rontott ugrás után kiesik a versenyző. Döntőbe a legjobb 8 versenyző kerül.

A limbo verseny (elegendő számú vállalkozó kedvű rider esetén) 13:00 és 13:30 között zajlik.
Az összdíjazás 300 000 Ft értékű ajándék, a nevezési díj 4000 Ft, mely tartalmazza az egész napos pályahasználatot, a slide park mellett a Big Air Bag is egész nap folyamatosan működik 🙂 A kidobót újrashapelték tavalyhoz képest, kellemesebb ívben dob ki, ha nem voltál még idén, akkor itt az ideje kinézni!
A nézőket is várják szeretettel, nekik 2000 Ft-os belépőt kell váltaniuk a Műjégre, így természetesen korcsolyázhatnak is, érdemes a kellemeset összekötni a kellemessel 🙂
A szervezők fotó és videó versenyt is meghirdettek,a versenyről, pályáról készült beküldött fotókat, videóanyagokat megversenyeztetik: A fotókat a Board Up Facebook oldalára kell belinkelni, elérhetőség megadásával.  A nyertesek ajándékot kapnak.
Eső vagy hirtelen felmelegedés esetén (basszus, milyen január, milyen tél ez? 🙁 a rendezvényt a következő szombaton, január 25-én tartják!
A verseny támogatói: Board Up Snowboard Park, Shantee House, Városligeti Műjégpálya, Store 13, Freegun, Sony, Ridehouse, Magyar Snowboard Szövetség, Skullcandy.
Ollie Jam @ Board Up Snowboard Park (2014. január 18.)

Ollie Jam @ Board Up Snowboard Park (2014. január 18.)

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
×