Nike SB Stefan Janoski Max “Orange”

2014 a Nike hibrid modellek éve! Az Air Max Lunar 90-es után itt a vacsiúj mutáns a Janoski Max személyében. A modell az eredeti Stefan Janoski változat felső részére épül, mely alá Air Max/Free hibrid talp került. A cipő leginkább egy skate sneakernek nevezhető, melyet még futurisztikusabbá tesz a hálós felső. A modellből további színek várhatóak, idén tavasszal érkezik a navy, szürke, illetve piros/lite crimson fantázianevű változat. A hírek szerint először a Size? webshopjában lesznek online kaphatóak a csukák. Alig várjuk, hogy először felvehessünk egyet a lábunkra!

Kíváncsian várjuk az új Janoskit

Kíváncsian várjuk az új Janoskit

Technikai viseletnek nem feltétlenül ajánlanánk a hybridet

Technikai viseletnek nem feltétlenül ajánlanánk a hybridet

 

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 • Szaby szerint:

  Vágesz! Nincs remegés hál’ Istennek! Persze ha Lunar vs. Air, akkor én is a “kocogós” janoski mellett voksolnék. Talán idővel megtetszik…
  Brékó!

 • Szaby szerint:

  A neten már kering egy janoski modell lunar talpal is.. Elhiszem hogy kényelmes de nekem ez a trainer vonal a skate sneakerek között annyira még nem jött át! Az eredeti janoski pont úgy jó ahogy van. Az utobbi időben eléggé szét lett hype-olva ami jó csak ne rohangáljon már mindenki ilyenbe mert pont így veszti el az értékét számomra..

  • vegi szerint:

   Yo Szabi,

   a lunar talpas változat “titkos” fotójába már mi is belefutottunk, azt kell mondjam ez az AIR konstrukció sokkal jobban mutat a Janoski alatt. A core modell is marad a portfólióban szóval aggodalomra semmi ok!

   Tisztelet,

   Végi

×