Stussy 2014 “Year of the Horse” kollekció

2014 a ló éve lesz a kínai horoszkóp alapján, melyet elsőként a Stussy dolgoz fel egy capsule kollekció erejéig. Pólók és hoodiek kaptak helyet a friss megjelenésben, mely a jövő hét során kerül ki a Stussy üzleteibe világszerte. A kollekció középpontjában, így a mintákon is mi másé lenne a főszerep, mint a ló motívumé, de találunk itt egy lovas póló hangulatú galléros pólót is. A 90-es évek sport ruházatát idézik a grafikák és feltűnik a Stussy összekapcsolódó „S” lánc logója is. Emellett sakkfigurák, fotók és gyerekrajzok díszítik a “Year of the Horse” kollekció darabjait, változatos hangulatot adva a pólóknak.

[caption id="attachment_29827" align="aligncenter" width="620"]Sakk-matt a Stussytől Sakk-matt a Stussytől[/caption] [caption id="attachment_29828" align="aligncenter" width="620"]Gyepre termett Gyepre termett[/caption]   [caption id="attachment_29829" align="aligncenter" width="620"]Kiddo stylo Kiddo stylo[/caption] [caption id="attachment_29830" align="aligncenter" width="620"]Stussy és a kedvenc városok Stussy és a kedvenc városok[/caption]   [caption id="attachment_29831" align="aligncenter" width="620"]Hoodie Hoodie[/caption]]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
×