Hazai Lakai cipőszemle 2013 ősz\tél

Nem is olyan régen már olvashattátok őszi éli cipőszemle sorozatunk első részét melyben a hazai DVS kínálatot vizsgáltuk, most pedig elérkezett a folytatás, megnéztük, milyen Lakai cipők közül válogathattok a hűvösebb évszak beköszöntével. Akárcsak korábban, most is a Psychostore kínálatából szemezgettünk, mely során nem csak a legnépszerűbb, de talán a legegyedibb modelleket is górcső alá állítottuk. Kattintsatok a részletekért a továbbra!

[caption id="attachment_29464" align="alignnone" width="620"]2013 ősz/tél: Szemle az itthoni Lakai cipőválasztékból 2013 ősz/tél: Szemle az itthoni Lakai cipőválasztékból[/caption]

A Lakai márkasztori röviden

Biztosan sokan ismeritek a márkát, de a teljesség igénye nélkül néhány mondatban foglaljuk össze a Lakai sztoriját. A történet 1999-ben kezdődött egy kaliforniai kisvárosban, ahol  két profi gördeszkás, Mike Carroll és Rick Howard közös márka alapításába fogott. A brand már a kezdetektől fogva olyan márkákra tekintett példaként mint a Girl vagy a Chocolate, ennek megfelelően elsődlegesnek tartották megőrizni tiszteletüket a gördeszkás közösségek felé. A márka minőségére sohasem lehetett panasz, amit nem is tudnánk mással jobban szemléltetni mint az általuk támogatott profi gördeszkások sorával, ahol olyan nevek is megtalálhatók mint Brandon Biebel, Marc Johnson, Guy Mariano, Vincent Alvarez, Nick Jensen, Danny Brady, JB Gillet vagy Jesus Fernandez.

Hazai Lakai cipőszemle 2013 ŐszTél

Feel free

Lakai Carroll Select

A korábbi struktúrát követve ezen szemlénkhez is négy cipőt választottunk, melyből kettőt a Psychostore, kettőt mi ajánlunk a figyelmetekbe. Kezdjük rögtön a shop által választott modellekkel, melyek közül a Lakai Carroll Select kapta az első ajánlott plecsnit. A modell természetesen az egyik zászlóshajója a cégnek, hiszen az egyik alapító, Mike Carroll szignózott cipőjéről beszélhetünk. A tervezők mint megannyi modellnél, most is fontosnak tartották megőrizni a cipő urbán jellegét, ennek megfelelően a megszokott színek mellett farmerszínben is elérhetővé tették azt a nagyközönség számára. A magas szár jelen esetben a megfelelő stabilitásról, míg a vulkanizált talp a megszokott tartósságról gondoskodik, melyhez most 20 490 forintos áron Ti is hozzájuthattok az üzlet polcairól.

Hazai Lakai cipőszemle 2013 ŐszTél

Lakai Carroll Select

Hazai Lakai cipőszemle 2013 ŐszTél

Talpas

Hazai Lakai cipőszemle 2013 ŐszTél

Felülnézet

Lakai Manchester Select

A bolt második ajánlott modellje nem is lehetett volna más mint a Lakai Manchester Select babakék változata, mely iskolapéldája az egyszerű, mégis nagyszerű alapelvének. Szerkesztőségünkön belül is megtalálható a cipő egy fekete változata, így első kézből mondhatjuk, bőven megéri a jelenleg 16 990 forintos árcímkéjét. Kiváló talpbetét, párnázott bokarész és nem utolsó sorban masszív velúr borítás ad garanciát a cipő tartósságát illetően. Ha kiváló ár érték arányú cipőt keresel amivel még a tömegből is kitűnhetsz, ez lehet a Te választásod.

Hazai Lakai cipőszemle 2013 ŐszTél

Lakai Manchester Select

Hazai Lakai cipőszemle 2013 ŐszTél

Profilból

Lakai – Quiet Life x Indio

Ha gyakran felnéztek az oldalra, biztosan feltűnt már hogy rajongunk az érdekes és egyedi kollaborációkért. Ezen cikkek mellé egyik kedvenc asszintáló partnerünk a los angelesi The Quiet Life csapata, akik már 1993-óta ontják magukból a jobbnál jobb streetwear cuccokat, szinte heti témát szolgáltatva blogunk számára. Nem olyan régen már beszámoltunk nektek egy Lakai – Q Life kollabról, mely akkor egy háromcipős széria részeként látott napvilágot. A közreműködésben Lakai Camby mellett a második cipő alapjául a Lakai Indio modell szolgált, melyre talán a nyugati parti márka hatásával inkább utcai mint gördeszkás cipőként tekinthetünk. A modell letisztult fekete színben, természetesen szignókkal ellátva érkezett meg hazánkba is, ahol akár krúzolni, akár az utcán sétálni is tökéletes választás lehet. A cipőt megtaláljátok korlátozott darabszámban megtalálhatjátok a a Psychostore webshopján, most akciós, 11 490 forintos áron.

Hazai Lakai cipőszemle 2013 ŐszTél

Lakai x Quiet Life Indio

Hazai Lakai cipőszemle 2013 ŐszTél

Talpas

Hazai Lakai cipőszemle 2013 ŐszTél

Szignózott darabok

Lakai x Trunk Boyz Carroll Select

Szemlénk végére ismét visszatértünk Mike Carroll modelljéhez, melyet akárcsak az Indiónál, most is egy izgalmas kollaboráció keretein belül ajánlunk a figyelmetekbe. A cipő természetesen ugyanazokkal a pozitív tulajdonságokkal rendelkezik mint színtársai, viszont egy valamiben igazán eltér: a külsejében. A modell dizájánja Raven Tershy nevéhez fűződik, akit bizonyára sokan ismertek gördeszkás körökből, most viszont ahelyett hogy a deszkán trükközött volna, a 21 éves srác kiélhette tervezői ambícióit. A kollaborációhoz jelen esetben a Trunk Boyz szolgáltatta a pennát, a cipőt pedig 19 990 forintos áron keressétek a Psychostore polcain.

Lakai x Trunk Boyz Carroll Select

Lakai x Trunk Boyz Carroll Select

Ha bejönnek a Lakai cipők, akkor csekkold  a Lakai Magyarország Facebook oldalát, valamint az itt bemutatott cipőket, és ezen felül még  egy csomó más modellt is megtalálsz a Psychostore webshopban, illetve a Westend aluljárószintjén megtalálható Psychostore üzletben.

]]>

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×