Keith Haring a Reebok Classic-on

Keith Haring munkái csakúgy, mint a Reebok Classic jellegzetes vonalai már messziről kiszúrhatóak. Az alábbi bőr mid modellen bár piros alapszínt kapott a csuka, mégis a művész-aktivista Haring ikonikus mintái vonzzák legjobban a tekintetet. Fekete, piros és fehér hármasa a 80-as évek New Yorkjába kalauzol minket, ahol minden szabad felületet színek és vad formák borítottak. A művészi graffiti királya és a Reebok közös manifesztációja igazi ünnepnapokra és kiállítás megnyitókra való darab, amit be kell vállalni, ahogy anno Basquiat és Haring is megtette alkotásain. A cipő az SNS oldalán már kapható és a Reebok kereskedőkhöz is jut majd belőle világszerte.

[caption id="attachment_29068" align="aligncenter" width="620"]Back 2 da 80'z Back 2 da 80’z[/caption] [caption id="attachment_29069" align="aligncenter" width="620"]Szinte szemből Szinte szemből[/caption] [caption id="attachment_29070" align="aligncenter" width="620"]Hátulról is jellegzetes Hátulról is jellegzetes[/caption]    ]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×