Volcom Footwear '13 őszi kollekció

Volcom Footwear. Ezzel a kifejezéssel eddig csak futólag találkozhattatok a Sneakerbox oldalán, azonban a mai nappal ez megváltozik, ugyanis egy szekszárdi barátunk, Kila segítségével bemutatjuk nektek a Volcom Footwear őszi kollekcióját, amelyet bátran ajánlunk deszkásoknak és sneaker freakereknek is. Katt a továbbra az itthon elérhető modellekért!

[caption id="attachment_27944" align="alignnone" width="620"]Volcom Footwear '13 őszi kollekció Volcom Footwear ’13 őszi kollekció[/caption]

A mostani szemlénkben négy típust ismerhettek meg, a Volcom Footwear méltatlanul elhanyagolt kollekciójából. A kollekcióra általánosan jellemző, hogy kifejezetten könnyű sneakerek születtek a tervezőasztalon, továbbá mindegyik talpbetéte egy megerősített plusz gumi réteget tartalmaz, amely segít tompítani a leérkezéskor fellépő rezgéseket. A kollekció különlegessége, hogy a különböző típusok igazi street verzióban is megjelentek (lásd a bőr modellek), viszont ezek mellett tartalmazza a klasszikus deszkás cipőket is több féle színben. További opció, hogy a kollekcióban megtalálhatóak alacsony, illetve magasszárú sneakerek is. Előbbiekbe tartoznak a Grimm névre hallgató modell sötétszűrke bőr street és kék-fekete skate verziója, illetve a Buzzard tengerészkék színű szintén utcai bőr verziója. Ezen kívül megtalálható még az itthoni kínáltban a Buzzard alacsony szárú verziója, amely tökéletes azoknak a deszkásoknak, akik szeretik a klasszikus vonalvezetést a cipőiken. Szintén megtalálható ennek a verziónak a street változata sötétszürke bőrből.

Volcom Footwear - Grimm Mid Leather (Kattintsatok a galéria többi képéért!)

Volcom Footwear – Grimm Mid Leather (Kattintsatok a galéria többi képéért!)

Volcom Footwear - Grimm Blue

Volcom Footwear – Grimm Blue

Volcom Footwear Buzzard Hi

Volcom Footwear Buzzard Hi

Volcom Footwear - Buzzard Black

Volcom Footwear – Buzzard Black

Volcom Footwear - Buzzard Leather

Volcom Footwear – Buzzard Leather

Volcom Footwear - Buzzard Red

Volcom Footwear – Buzzard Red

És utoljára hagytuk ezt a különlegességet, a Volcom leginkább téli szezonra tervezett Sub Boot-ját. A megerősített vulkanizált talppal rendelkező magasított szárú sneaker ideális választás hidegebb téli napokra, amikor az alacsonyabb szárú cipőkben fázna a lábatok. A sneakereket eléritek az osztrák Blue Tomato weboldalán.

Volcom Footwear Sub Boots

Volcom Footwear Sub Boots

]]>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×