Sneaker Street Style @ OSG14 4.

Íme a negyedik adag  Sneaker Street Style fotópakkunk az ország legnagyobb extrémsport fesztiváljáról, az OSG-ről.  Most is érdemes végigpörgetni a képeket és a hozzájuk kapcsolódó sztorikat, lássuk mit visel manapság egy igazi extrémsport rajongó! Kattintsatok most is a továbbra!

[caption id="attachment_28109" align="alignnone" width="620"]Sneaker Street Style Jordan Retro @OSG14 - a negyedik adag Sneaker Street Style Jordan Retro @OSG14 – a negyedik adag[/caption]

Ramira: Vans Authentic

Ramirával az árnyékban pihenő tömegben találkoztunk, ahol egyből felfigyeltünk élénk pink BP fullcapjére és  különleges mintájú Vans Authentic cipőjére. Különleges névhez egyedi cipő is dukál, mely jelenlegi hazai kínálatáról itt, majd egyéb változatokért itt olvashattok.

Sneaker Street Style @ OSG14 4.

Sneaker Street Style @ OSG14 4. – Ramira és egyedi Vans Authentic cipője

Kristóf: fehér Jordan lépője

Kristóf személyében reméljük egy újabb leendő sneaker freakert ismerhettünk meg, hiszen gyönyörű fehér Jordan cipője már már vitrinbe tartandó kategóriát képvisel. A fiatalembert egyébként Dóra Szebi révén kaptuk lencsevégre, érdemes rálesni az ő sneaker gyűjteményére is!

Sneaker Street Style @ OSG14 4.

Sneaker Street Style @ OSG14 4. – Kristóf fehér Jordanével

Sára: Nike Air Max 1

Nyugodtan mondhatjuk, már több éve visszatérő vendégei vagyunk a fesztiválnak, de most esett meg először hogy Sneaker Street Style rovatunk keretén belül  két különböző évben is sikerült megszólítanunk egy hölgyet a cipője miatt. Sára, talán a korábbi képekből jött hírnév miatt (:D) kicsit óckodott a fotózástól, de szerencsére újra sikerült meggyőznünk, nagy kár lett volna kihagynunk pink-kék színezésű Air Max 1-esét.

Sneaker Street Style @ OSG14 4. - Sára Nike Air Max 1-esével

Sneaker Street Style @ OSG14 4. – Sára Nike Air Max 1-esével

Zénó: fekete Osiris

Zénó egészen Debrecenből utazott a fesztiválra, a műjég poros talaja sajnos fekete Osiris cipőjét sem kímélte. A márka sajnálatos hazai háttérbeszorulásáról korábban már írtunk nektek, minden esetre érdemes rálesni a boxon a legújabb színes, retró, vagy éppen szignózott Osiris cipőkre.

Sneaker Street Style @ OSG14 4.

Sneaker Street Style @ OSG14 4.- Zénó és fekete Osiris lépője

Zsófi: Supra Vaider

Nem hiába a sok külföldi rider, az OSG immáron nem csak itthonról, hanem külföldről is hozza a látogatókat. Zsófi is Révkomáromból érkezett a fővárosba, ahol kék Supra Vaidere egyből szemet szúrt a tömegben.  Az egyszerű vonalvezetésű deszkás vászoncipők (Vans Era és Authnetic) idei nagy visszatérése kissé hátrébb szorította a tavalyi években csillogó Suprát, de a Muska csapatnál azért még mindig tudnak, ha akarnak, lessetek rá Suprával kapcsolatos cikkeinkre az oldalon.

Sneaker Street Style @ OSG14 4.

Sneaker Street Style @ OSG14 4. – Zsófi kék Supra Vaiderével

Az összes eddig feltöltött Sneaker Street Stlye @ OSG14 képünket megnézheted Facebook galériánkban, ahova még mindig kerülnek fel újabb képek 🙂

Fotók: Matolcsi Jákob
 ]]>

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×