Sneaker Street Style @ OSG14 3.

Harmadik epizódjához érkezett Sneaker Street Style @ OSG14 sorozatunk, íme az újabb képek, hogy miket viseltetek az év legnagyobb action sport rendezvényén. Ezek is felkerülnek a többi mellé Facebook galériánkba is.  Tovább!

[caption id="attachment_28059" align="alignnone" width="620"]Sneaker Street Style @ OSG14 - a harmadik adag Sneaker Street Style @ OSG14 – a harmadik adag[/caption]

Bazel: Reebok Omni Pump

Bazel Reebok Omni Pump cipője nemcsak klasszikus kinézetű, de klasszikus is, még 2008-ban vette Hollandiában egy kis cipőüzletben, mint elmondta, szerelem volt első látásra 🙂

Sneaker Street Style @OSG14: Bazel Reebok Omni Pump cipőben

Sneaker Street Style @OSG14: Bazel Reebok Omni Pump cipőben

Dani: Nike Air Max 90 Hyperfuse

Dani az idei nyár sláger cipőmodelljében egy Nike AM 90-ben érkezett az OSG-re, amit nem itthon, hanem Hollandiában szerzett be. Ez egy új generációs Air Max 90-es, az eredeti OG-hez képest sokkal kevesebb varrás van rajta, a panelek jó részét Hyperfuse technológiával illesztették egymáshoz. A neonzöld „Volt” szín elég menő idén a Nike cipőkön, nekünk is nagyon bejön ez a Volt-Wolf Grey színállás.

Sneaker Street Style @OSG14: Dani Air Max 90 Hyperfuse cipőben (Volt-Wolf Grey)

Sneaker Street Style @OSG14: Dani Air Max 90 Hyperfuse cipőben (Volt-Wolf Grey)

Filippo: Nike Free 5.0; Riccardo: Nike Lunarglide 4.0

Filippo és Ricardo Olaszországból érkeztek Budapestre és kinéztek az OSG-re is, teljesen a nyugati-európai futócipős divatot hozták magukon, egy Nike Free 5.0 és egy Nike Lunarglide 4.0 révén.

Sneaker Street Style @OSG14 - Filippo, Nike Free 5.0 Riccardo, Lunarglide 4.0

Sneaker Street Style @OSG14 – Filippo, Nike Free 5.0 Riccardo, Lunarglide 4.0

Szebi: Nike Janoski

Szóláth Szebi, kis hazánk egyik wakeboardos csillaga (egy régebbi interjúnk vele itt) néhány nappal az OSG előtt még wakeboardozni is jöhetett volna a Városligeti tavon lévő BoardUp pályára, de mivel lecsapolták, ezért már ő is gyalog érkezett, deszkázásra használt Nike Janoski cipőjében 🙂

Sneaker Street Style @OSG14 - Szebi a deszkázós Nike Janoski cipőben

Sneaker Street Style @OSG14 – Szebi a „deszkázós” Nike Janoski cipőben

Tamás: Vans Sk8-Hi

Nem maradhatott lefotózás nélkül Tamás Vans Sk8-Hi cipője sem, ez így ebben a színben igazi klasszikus 🙂 Tamás elmondta, hogy Vans cipőben BMX-ezik, de nem ebben, hanem egy szintén magas szárú, de jobban párnázott Vans modellben, ezt inkább csak az utcára használja.

Sneaker Street Style @OSG14: Tamás Vans Sk8-Hi cipőben

Sneaker Street Style @OSG14: Tamás Vans Sk8-Hi cipőben

Valamennyi, az OSG 14-en készült Sneaker Street Style fotót megtalálsz a Facebook galériánkban, az összes OSG14-+ről készült cikkünket pedig itt találod.
Fotók: Mezricky Marci és Agócs Bence
 ]]>

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×