Tervezz Fundango pólót és nyerd meg a Monarchy deszkát

A Fundangot nem kell bemutatnunk, mint hazai húzó márkát, azonban a Monarchy Longboards-ról érdemes pár szót mondanunk. Egy szimpatikus debreceni deszka manufaktúráról beszélünk az ő esetükben, akik kis szériás lapokat gyártanak cruiser és főleg  longboard vonalon. A közeljövőben reméljük lesz lehetőségünk személyesen is tesztelni valamelyik modelljüket és akkor egy bővebb márkatöri cikkben is bemutatjuk a csapatot, akik a hazai brand mögött állnak. A Fundangóhoz hasonlóan Debrecenben is csípik a vidám színeket, így a mostani játékban nincs más dolgotok, mint a rendelkezésre álló minták alapján megtervezni a kedvenc FDG pólótokat. Mi is összeraktunk egyet a letisztultság jegyében és persze, mert beteg módon vonzódunk a fogkrém zöld árnyalathoz. A játékba ezen a linken tudtok jelentkezni és, ahogy látni fogjátok rengeteg minta és 8 féle póló alapszín áll a rendelkezésetekre a tervezéshez. A legjobb az egészben, hogy a top3  legtöbb szavazatot számláló design limitált szériaként gyártásra is kerül majd.

[caption id="attachment_27799" align="aligncenter" width="620"]A mi FDG X Monarchy összeállításunk A mi FDG X Monarchy összeállításunk[/caption] A tervező verseny szerencsés nyertese emellet a Monarchy palettájáról egy custom Rookie deszkával lesz gazdagabb. A gép a következőképpen néz ki, de ezen a linken azt is megnézhetitek, hogyan készült. [caption id="attachment_27797" align="aligncenter" width="620"]Hangulatos színek és kézi gyártás: Monarchy Rookie X FDG Hangulatos színek és kézi gyártás: Monarchy Rookie X FDG[/caption] A Fundango nyári kollekciójának kedvenc fiú cuccait már korábban bemutattuk nektek, hamarosan pedig a lányoknak is szemezgetünk a hazai választékból.]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×