Fundango nyári szemle srácoknak

Az időjárás is egyre jobban érzi a nyarat, természetesen mi is a napnak drukkolunk és következő nyári szemlénkkel is a tópartra készülünk. Végigtekintve a Fundango nyári kollekcióján és kézbe fogva a ruhákat egyértelmű, hogy laza és kényelmes cuccokról beszélhetünk. A formák és minták követik az aktuális trendeket és minden modell esetében több színből választhatunk. A folytatásban, ahogy korábban említettem a szörfös vonalról mutatjuk be Nektek a legjobban sikerült shortokat, boardshortokat és pólókat.

[caption id="attachment_26775" align="aligncenter" width="620"]Földön és vízen is FDG Földön és vízen is FDG[/caption]

Nem is nagyon tartalékolva a puskaport a T-shirt vonalon az Oliver az idei nagyágyú, finoman hosszított szabással és vízszintes csíkozással. Három színváltozatban is kapható, napozás után a fehér/kék/türkiz színek maximálisan kiemelik majd barnaságunkat, de a piros/kék/fekete is jól mutat a felhajtott farmer nacival. Amit nagyon szeretek ebben a pólóban, az a bő nyaka, ami főleg melegben tud jól jönni és mozgás közben is kellő szabadságot ad. Persze biztos vagyok benne, hogy valamelyik fesztiválon, vagy épp a Gödörnél szembe fog majd jönni custom kivágott nyakú változatban is.

Oliver pólók és persze a Basic T

Oliver pólók és persze a Basic T

A Fundango fanoknak az Aloha szó nem csak a Hawaii apró szigetén játszódó tucat akciósorozatokból, hanem a FDG minden évben megújuló beachshortja miatt is ismerősen csenghet. A friss minták közül kettő most is csíkos, a harmadik változat sötétebb árnyalatú végtelen mintájával pedig egy korábbi sikeres FDG modellt idéz. Jól száradó anyagok és optimális hosszúság, ami egy strandfocinál nem akad bele a térdünkbe, de a gyermekkorból kísértő fecskétől kellő távolságot és persze hosszt biztosít. Erősített varrások a derék szegélynél és a szárakon, hogy tartós is legyen az idei nyár sláger boardshortja. Az elmúlt években masszív trend volt sport boxer hordása a boardshort alatt, idén lehet a normál derékméret fog hódítani, kíváncsian várjuk, mit hoz majd a júliusi kánikula.

Aloha beachshortok nem csak hekkezni

Aloha beachshortok nem csak hekkezni

Póló fronton természetesen nem az Oliver az egyeduralkodó! A Basic Tee széria darabjai között találunk letisztult alap logós  példányokat és összetettebb grafikákat is. “Push it to the limit” az idei jelmondat és ezt a színekben is tapasztaljuk: mustár és türkiz, csak, hogy kettőt meg is mutassunk. Ha már fesztivál szezon, akkor zene fókusz! A Matrjoska babára felkerül a fejhallgató és az erősítőkből felépül a Fundango tervezőinek rajzasztalán a legfrissebb minta.

Klasszik logó és szofisztikáltabb mutációi a Basic Tee palettán

Klasszik logó és szofisztikáltabb mutációi a Basic Tee palettán

A Balian név szintén ismerősen csenghet, mivel már tavaly is kapható volt az oldalzsebes short. Húsztizenháromban pedig új színekben várja a megmérettetést. Királykék és föld színű társai:

Három új színben a Belian

Három új színben a Belian

A fenti cuccokat megtalálod a Fundango márkaüzletében a Westend City Center első emeletén a Hild sétány 2. alatt, mely közel van a Westend középső bejáratához majd a bevásárló központon belül a legfelső szinten kell elindulni a mozi irányába. Az üzlet hétfőtől szombatig 10-21 óráig,  vasárnap pedig 19 óráig tart nyitva. Ha van Dockyard törzsvásárlói kártyád vagy valakinek a családban, akkor érdemes elvinni magatokkal, mivel a törzsvásárlói kedvezmény itt is él. A Fundango cuccokkal és riderekkel kapcsolatos hírekről pedig folyamatosan értesülhetsz Facebook oldalukon.

]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

×