Air Mag custom Iron Man edition

Mióta Marty McFly 1985-ben lábára húzta az ominózus lábbelit, fanok milliói várták a csuka sorozatgyártását, melyre, ha limitált számban is, de sor került. Azóta Air Mag custom modellel nem nagyon találkozhattunk, most azonban egy igazán míves darab látott napvilágot. A cipőt az a Mache formálta IronMan lábára, aki korábban Lebron X-es modelljéből is készített Vasember változatot magának a Miami Heat sztárjának. Az új alkotás vörös és arany duójában pompázik a kék/sárga ledek pedig a futurista hangulatra erősítenek rá. Reméljük Air Mag vonalon találkozunk még hasonlóan szépen sikerült modellekkel.

[caption id="attachment_27661" align="aligncenter" width="620"]Mache újabb Nike alkotása Mache újabb Nike alkotása[/caption] [caption id="attachment_27662" align="aligncenter" width="640"]Részletgazdag kimunkáltság Részletgazdag kimunkáltság[/caption] [caption id="attachment_27663" align="aligncenter" width="600"]A polcokon még egy ideig nem fog feltűnni:D A polcokon még egy ideig nem fog feltűnni:D[/caption]    ]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×