Nike cipőajánló futáshoz kezdőknek

Nemrégiben a szerkesztői csapatunk egy lelkes és eredményes futóversenyzővel bővült, akinek céljai között szerepel bemutatni nektek a helyes futás minden trükkjét annak érdekében, hogy minél eredményesebb legyen a munkátok. A cikkben Fanni tanácsait olvashatjátok el a Nike futócipőivel kapcsolatban és reméljük segíteni fognak mindazoknak akik most akarják elkezdeni a futást és azoknak a lelkes amatőröknek is, akik a teljesítményüket akarják növelni. Katt a továbbra a részletekért!

[caption id="attachment_27405" align="alignnone" width="620"]Nike cipőajánló futáshoz kezdőknek Nike cipőajánló futáshoz kezdőknek[/caption]

Rendszeres, vagy viszonylag rendszeres edzéshez inkább érdemes egy megbízható cipőt választani, mint a legújabb vagy legmenőbb modellt a futócipők kínálatából. Ha valaki tényleg komolyan gondolja a futást, akkor először nem egy Free-vel érdemes elkezdenie a folyamatos edzést. A Nike Free modelljei a talp szabad mozgását segítik és erősítik a talp izmait, de nem tartják se a lábfejet, se a bokát megfelelően, ennél fogva kezdő futóknak nem ideális választás. (Természetesen street cipőként ugyanúgy hordható;). Első futócipőnek a Pegasus modelleket javasolnám, melyek idén 30 évesek a piacon és vastag szivacsos talpuk kiválóan tompítja a betonra érkezést sokszáz edzés után is. A legújabb, a Nike Air Pegasus+ 30 már a modern darabokhoz hasonlóan szép Flywire felső borítást kapott, tehát már ebben a modellben sem kell kellemetlenül éreznünk magunkat a Margit-szigeten vagy az edzőteremben. Szerencsére a talp szerkezetét tekintve nem sokat változott a 30-as, tehát bátran használható könnyű kocogáshoz és lendületes 40 perces edzésekhez is!

Nike Air Pegasus+ 30 - SoCal

Nike Air Pegasus+ 30 – SoCal

 

]]>

fanni

2013-óta segítem a sneakerbox-ot női vonalon, hogy a lányok se maradjanak ki a buliból és, hogy mindenki megszeresse a futást ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×