FOX Scrub Black on black

Top3 szemlénkben már bővebben olvashattatok a Fox Motion Scrub modelljéről, mely már black on black színváltozatban is kapható itthon. A Motion innovációnak köszönhetően a könnyített EVA alapra kerül fel a megerősített talpfelület, mely tagolásának köszönhetően együtt hajlik a talpbetéttel. Ultra könnyű konstrukció, mely hosszú távon is komfortos viseletet jelent. Aki nem a végtelen színes minták rajongója és könnyebben tisztítható cipőre vágyik, annak jó választás lehet a Scrub, mivel a egy áttörlés után újra eredeti fényében, illetve sötétségében látható. Főleg utcára telitalálat, de még wakeskate vonalon is találkoztunk már vele és gurulgatni is kellemes lehet a talpa miatt. A modell itthon a Procrossban kapható további színekben is.

[caption id="attachment_27353" align="aligncenter" width="620"]Sötét lovag Sötét lovag[/caption] [caption id="attachment_27354" align="aligncenter" width="620"]A talpbetét sárgállik belülről A talpbetét sárgállik belülről[/caption] [caption id="attachment_27355" align="aligncenter" width="620"]a Motion talp tagolásának köszönhetően nagyon rugalmas a cipő a Motion talp tagolásának köszönhetően nagyon rugalmas a cipő[/caption]    ]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×