Nike: Lunar Force One sztori

1982-ben kezdődött a Nike Air Force őrület és most tovább pörög a legújabb változattal, a Nike Lunar Force 1-al. A korábban már említett Lunar Icons kollekció részeként is ismert LF 1 modell misztikus módon először 2012. December 12-én jelent meg, és azóta különböző érdekes színkombinációval hódítja a sneaker világot. Ez a Lunarlon és Hyperfuse technológia ötvözésének köszönhető fresh verzió mégis a full fehér változatában mutatja magából a legtöbbet. Így a minőségi bőr, a fehér gyöngyvászon és az áramvonalas talpdesign izgalmas összhatásáról az élénk neon színek nem vonják el a figyelmet. Minden apró részlet ott van, ahol lennie kell. Letisztult és tökéletesen visszaadja az eredeti Air Force 1 vonalait, kapcsolatot teremtve múlt, jelen és jövő között. A minimalista white-on-white verzió egyértelműen egy must-have fiúknak, de lányoknak is!

[caption id="attachment_26906" align="alignnone" width="620"]Lunar Force One (kattints a részletekért!) Lunar Force One (kattints a részletekért!)[/caption] [caption id="attachment_26905" align="alignnone" width="620"]Lunar Force One (kattints a részletekért!) Lunar Force 1[/caption] [caption id="attachment_26904" align="alignnone" width="620"]Lunar Force One (kattints a részletekért!) Lunar Force 1[/caption] [caption id="attachment_26903" align="alignnone" width="620"]Lunar Force One (kattints a részletekért!) Lunar Force 1[/caption] ]]>

fanni

2013-óta segítem a sneakerbox-ot női vonalon, hogy a lányok se maradjanak ki a buliból és, hogy mindenki megszeresse a futást ;)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×