Nike klasszikusok újraértelmezve: Lunar Icons

Július elsején kerül boltokba a Nike klasszikus sneakereit, mint a Lunar Force 1 vagy a Cheyennet is tartalmazó Lunar Icons kollekció. A négy darabos szett az innováció szellemében, az eddig különböző teljesítménysportoknál jól bevált Lunarlon hab technologiát használva készül. A Lunar Icons részeként bemutatják a Cheyenne, a Lunar Force 1, a Nike LDV és a Blazer utcai modellek letisztult és újraértelmezett változatát, remélve hogy az új technológiának köszönhetően növelik a kényelmet és a hatékonyságot mindennapi használatuk során.

[caption id="attachment_26787" align="alignnone" width="620"]Nike Lunar Icons a mindennapokra. Nike Lunar Icons a mindennapokra. (katt a többiért!)[/caption] [caption id="attachment_26786" align="alignnone" width="620"]Lunar klasszikusok: Nike Cheyenne Lunar klasszikusok: Nike Cheyenne[/caption] [caption id="attachment_26785" align="alignnone" width="620"]Lunar klasszikusok: Nike Cheyenne Lunar klasszikusok: Nike Cheyenne[/caption] [caption id="attachment_26784" align="alignnone" width="620"]Lunar klasszikus: Nike Blazer Lunar klasszikusok: Nike Blazer[/caption] [caption id="attachment_26788" align="alignnone" width="620"]Lunar klasszikusok: Nike LDV Lunar klasszikusok: Nike LDV[/caption] [caption id="attachment_26789" align="alignnone" width="620"]Lunar klasszikusok: Nike Lunar Force 1 Lunar klasszikusok: Nike Lunar Force 1[/caption] ]]>

fanni

2013-óta segítem a sneakerbox-ot női vonalon, hogy a lányok se maradjanak ki a buliból és, hogy mindenki megszeresse a futást ;)
  • P.Berci szerint:

    Én személy szerint a blazert nagyon szeretem, nem csak szép de nagyon kényelmes is. A lunar kivitelt is szívesen kipróbálnám.

  • Bobafet szerint:

    Lunar Force 1 nagyon szép cipő a többi szerintem kevésbé stílusos… csak kicsit borsos az ára hisz nálunk 30k min.

×