Július 6: ismét DO IT JAM Szentesen

Idén újra megrendezik Szentesen a DO IT JAM-et. A riderek meghívásos pro és amatőr BMX, illetve MTB kategóriában nevezhetnek. A versenynek impozáns támogatói listája van, és mi is beszálltunk: a verseny végén egy BMX-es cipőtesztelőt hirdetünk ki, akit a zsűri javaslatából csapatunk kiválaszt. Nézőként is érdemes lesz kimenni a versenyre, mivel elég erős a meghívottak listája, garantáltan a legdurvább trükkök fognak repkedni a versenyen, az after partyn pedig szintén elég jó lesz a hangulat 😛

További információkért kattints a továbbra!

[caption id="attachment_26602" align="alignnone" width="620"]DO IT JAM 2013 Július 6 - Szentes DO IT JAM 2013 Július 6 – Szentes[/caption]

A verseny nem „jam session”-ként fog lezajlani, hanem a rendezők megtartják a nagyobb külföldi versenyeken alkalmazott „standard” versenyzési formát. A selejtezőben mindenkinek 1 perce lesz bemutatni, hogy mit tud, majd a 12 legjobb jut tovább a döntőbe. A továbbjutottaknak itt 2 körük lesz, és szintén 1 percük. 9 órától lehet gyakorolni, majd délben megkezdődnek a selejtezők. A döntőbe továbbjutók 15 perc gyakorlást kapnak a döntő előtt. Az eredményhirdetés 19:30-kor lesz.

A verseny helyszíne a Csongrádi út 8. szám alatti sportpályán található szentesi skatepark. A nevezés 1000 Ft. További friss infók, program a DO IT JAM 2013 Facebook eseményében.
A pörgés este is folytatódik, az after party a GRAFFITI Klubban megrendezett  Nothing Old – Dubstep&DnB – buliban lesz, ahol a Mindcontrol Crew zenél.
A bulira a versenyen indulóknak a belépés ingyenes, mindenki másnak 300 Ft.

Ismét sneakerbox cipőtesztelő kerestetik

Aki volt a Dunakeszi Opening Jam-en az emlékezhet, hogy ott Penderik Dani cipőőtesztelési lehetőséget nyert. Szentesen is így lesz: a sneakerbox.hu cipőtesztelő különdíjért azok az amatőr és profi BMX-esek indulhatnak, akiknek nincs cipőszponzoruk. A döntőbe jutott amatőr és profik közül az addig felmutatott stílus és kreativitás alapján a zsűri megnevez két-két ridert. A zsűri és mi a döntőben figyeljük őket. Az lesz a nyertes, aki magához képest a legjobbat nyújtja a döntőben. Ő kapja meg a cipőt, melyet tesztelhet, és készül vele egy cipőtesztelős interjú is.

DO IT JAM BMX&MTB - Szentes

DO IT JAM BMX&MTB – Szentes

 ]]>

jaki

A Nike deszkás vonala vonz a legjobban, mindig is ezeket gyilkoltam bicózás közben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×