Vans klasszikusok Peru hegyeiből

2010 elején találkozhattunk először a Vans egzotikus Inka kollekciójával, amely stílusát a Dél-amerikai kultúra egyedülállóan szimmetrikus textilművészetéről mintáztak. Ezen a nyáron újra találkozhatunk a bennszülött kultúrák motívumaival, ugyanis megjött a második Inka kollekció is. Ebben megtalálhatóak a Vans klasszikus modelljei, mint az Era, Half Cab, vagy a Sk8-High. A mintázat  inspirációját az Andok hegyei adták és ezt sötétebb színekkel tették még hangsúlyosabbá a tervezők. A Vans Inka Pack cipői már elérhetőek a honlapjukon. Rimaykullayki!

[caption id="attachment_26227" align="alignnone" width="620"]Vans Inka kollekció 2013 Vans Inka kollekció 2013[/caption] [caption id="attachment_26228" align="alignnone" width="620"]Vans Inka kollekció 2010 Vans Inka kollekció 2010[/caption] [caption id="attachment_26226" align="alignnone" width="620"]Jellegzetes indián textilminták az Andokban. Jellegzetes indián textilminták az Andokban.[/caption] ]]>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • KrazyDZY (@KrazyDZY) szerint:

    Hali srácok! a vans hivatalos eu oldalán azt írják, hogy HU-ba nem szállítanak, az amcsi oldalról hiábra rendelnék ott sem, NAGYON szeretném ezt a cipőt megvenni, valami ötlet hogy hol próbálkozzak???
    Előre is köszi!

  • Balázs szerint:

    Sziasztok!
    Nem tudjátok, hogy hol tudnék Budapesten Distressed Red Erát venni?
    Bocsi a nem ideillő kérdésért.

×