Vans klasszikusok Peru hegyeiből

2010 elején találkozhattunk először a Vans egzotikus Inka kollekciójával, amely stílusát a Dél-amerikai kultúra egyedülállóan szimmetrikus textilművészetéről mintáztak. Ezen a nyáron újra találkozhatunk a bennszülött kultúrák motívumaival, ugyanis megjött a második Inka kollekció is. Ebben megtalálhatóak a Vans klasszikus modelljei, mint az Era, Half Cab, vagy a Sk8-High. A mintázat  inspirációját az Andok hegyei adták és ezt sötétebb színekkel tették még hangsúlyosabbá a tervezők. A Vans Inka Pack cipői már elérhetőek a honlapjukon. Rimaykullayki!

[caption id="attachment_26227" align="alignnone" width="620"]Vans Inka kollekció 2013 Vans Inka kollekció 2013[/caption] [caption id="attachment_26228" align="alignnone" width="620"]Vans Inka kollekció 2010 Vans Inka kollekció 2010[/caption] [caption id="attachment_26226" align="alignnone" width="620"]Jellegzetes indián textilminták az Andokban. Jellegzetes indián textilminták az Andokban.[/caption] ]]>

 • KrazyDZY (@KrazyDZY) szerint:

  Hali srácok! a vans hivatalos eu oldalán azt írják, hogy HU-ba nem szállítanak, az amcsi oldalról hiábra rendelnék ott sem, NAGYON szeretném ezt a cipőt megvenni, valami ötlet hogy hol próbálkozzak???
  Előre is köszi!

  • zsombi szerint:

   Szia KrazyDZY! Ha jólemlékszem a Stég Shop rendelt belőlük, én első körben náluk érdeklődnék. 🙂
   Üdv,
   zs

 • Balázs szerint:

  Sziasztok!
  Nem tudjátok, hogy hol tudnék Budapesten Distressed Red Erát venni?
  Bocsi a nem ideillő kérdésért.

×