adidas Originals Trimm Star trió júliusra

Az adidas Originals idén nyáron (khmm kinézve az ablakon, ősszel..) is megzörgeti a harasztot a pampákon. A három színváltozatban megjelenő Trimm Star állati! A fekete/sárga kombó tekintélyt parancsoló, mint egy tigris, a kék/fehér modell áramvonalas kialakítása és üde színei a tengerek legjófejebb figuráját a delfint idézik, míg a piros/fekete kombóról a figyelem középpontját kereső paradicsom madár ugrik be. Persze asszociálhatunk kedvenc csapatunkra is, az Orlando, vagy éppen Pittsburg drukkerek örömére. Az Aphrodite oldalán már előrendelhető a modell, de a premierig megtudjuk, hogy itthon kapható lesz-e, illetve hasonló stílusban milyen három csíkos modellek kerülnek majd ki a hazai cipőfalakra.

[caption id="attachment_26167" align="aligncenter" width="620"]Hármasban az igazi Hármasban az igazi[/caption] [caption id="attachment_26168" align="aligncenter" width="620"]Profilból a Trimm Starok Profilból a Trimm Starok[/caption]   [caption id="attachment_26169" align="aligncenter" width="620"]A kék változat profilból A kék változat profilból[/caption] [caption id="attachment_26170" align="aligncenter" width="620"]A fűzőlyukak műanyag gyűrűvel lettek feldobva, de nem utolsó sorban így nem kopik ki a bőr átvezetés A fűzőlyukak műanyag gyűrűvel lettek feldobva, de nem utolsó sorban így nem kopik ki a bőr átvezetés[/caption]  ]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
×