Szezonzáró hétvége Eplényben

A szezonban eddig igen aktív eplényi Nordica SíAréna és Nitro Snowpark most hétvégén zárja a téli műszakot. A finishre természetesen felízzanak a hóágyúk és az előrejelzések szerint friss havat is kap majd a pálya az égiektől. Szombattól szélcsendet és szikrázó napsütést várnak az üzemeltetők mínuszokkal párosulva. A park információink szerint még mindig használható állapotban várja a freestyle híveket. Korábbi park check cikkünket az aktuális set up bemutatásával itt olvashatjátok. Ha minden igaz, egy extra bonk hordóval is kiegészült cikkünk készülte óta a park;) Pénteken, szombaton és vasárnap is reggel 9-től egészen este 8-ig lehet majd csúszni a pályán, ráadásként pedig a bérletek 20% kedvezménnyel pörögnek egész hétvégén.

[caption id="attachment_24880" align="aligncenter" width="620"]Menet az eplényi parkban                                   Rider: Lego Fotó: Piroska András Menet az eplényi parkban Rider: Lego Fotó: Piroska András[/caption]]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×