Vans Authentic “Marshmallow Soles” Pack

Egyszínű vászon borítás, laza, diszkrét logó a fűzőnél esetleg a sarokrészen, egyszerű mégis nagyszerű. Tudják ezt a Vansnél is, sőt nemhogy tudják hanem évek óta sikeresen adják el szerte a világon. Legújabb Authentic formációjuk is ezt a vonalat követi, méghozzá tavaszias hangulatban, hiszen a “mályvacukor” hármas a tradícionális színbéli átmenetet hivatott megjeleníteni az évszakok melegedését követve. A gofri talp természetesen most is adott, de a cég mindezt még megfejelte egy lájtosabb árcímkével is, reméljük a tavasz vége nyár eleje körüli időszakban már hazánkban is elérhető lesz.

[caption id="attachment_24478" align="alignnone" width="620"]Vans Authentic “Marshmallow Soles” Pack Vans Authentic “Marshmallow Soles” Pack- Kattintsatok a galériára a többi képért![/caption] Vans Authentic “Marshmallow Soles” Pack
Tengerkék
[caption id="attachment_24476" align="alignnone" width="620"]Vans Authentic “Marshmallow Soles” Pack Metál[/caption] [caption id="attachment_24475" align="alignnone" width="620"]Vans Authentic “Marshmallow Soles” Pack Rozsda[/caption] [caption id="attachment_24474" align="alignnone" width="620"]Vans Authentic “Marshmallow Soles” Pack A szokásos gofri talpazat[/caption]]]>

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

 • Balázs szerint:

  Köszönöm a választ, valamikor benézek akkor hozzájuk:)

 • Balázs szerint:

  Sziasztok!
  Meg tudnátok mondani, hogy mikor lesz kapható itthon a Vans tavaszi kollekciója, illetve új Era valamint Authentic cipők?
  Előre is köszi a válaszokat

  • gergő szerint:

   Balázs, infóink szerint már csak egy-két hetet kell várni és az üzletekbe kerül a tavaszi kollekció országszerte. Most beszéltünk a STÉG csapatával a múlt héten és ott is masszív Vans választékkal lehet szembesülni hamarosan (Budapesten, a Villányi úton vannak).

×