Nike Flyknit Lunar1+

Amióta tavaly ilyenkor bemutatták a Nike új technológiáját, a Flyknit-et, új értelmet nyert az a fogalom, hogy könnyű cipő. A Flyknit szerkezetben a szükséges támasztás szó szerint bele van kötve a cipőbe, ezzel alig van varrás a felsőrészben, ami irritálhatna, lélegzik a cipő és pehelysúlyú a végeredmény.  Ha valakinek annyira nem kenyere a minimalista cipő, mert a kényelem is számít, akkor a futószezonra készülve érdemes egy pillantást vetni a Nike Flyknit Lunar1+-ra, amelyben a Flyknit felsőrészt a puha, de dinamikus Lunarlon párnázással párosították, így hiába könnyű és nagyon légáteresztő, jól tartja a lábat, kényelmes és még jól is néz ki. Érdekelnek a részletek? Tovább!

[caption id="attachment_24345" align="alignnone" width="620"]Nike Flyknit Nike Flyknit[/caption]

A Lunarlon technológia tulajdonképpen a középtalp párnázottsága, ami ebben az esetben egyszerre puha, dinamikus és jó tartást is ad. A külső talpon elhelyezett gumi betétek elvezetik az ütődést, amikor leérkezel;  a felsőrészben pedig a Nike Flywire kapott helyet, ami képes összehúzódni és ellazulni, hogy úgy támassza a lábfejet, hogy közben természetesen mozog vele.

Arról nem is beszélve, hogy környezetbarát, mivel nem kell különböző anyagokat szabni és összevarrni a cipőhöz, a hulladék is 80%-al kevesebb a gyártásnál, mint egy hagyományos szerkezetű Nike cipőnél.

A Nike Flyknit-et eredetileg teljesítményre tervezték, maratonfutásra, ahol rengeteget számít, hogy a plusz grammokat nem cipelik magukon a futók a távon, és sok láb koptatta végig azt a 42,2 km-t a Flyknit Racerben, ami az első Flyknit család tagja volt. A Flyknit Lunar1+ ezt hozza le a mindennapi futáshoz, és senkinek nem lehet panasza a piacra dobott színekre, nagyon ütősek! A Westend-ben lévő Nike boltban tudomásunk szerint február elejétől kapható.

senkinek nem lehet panasza a Lunar1+ színeire

senkinek nem lehet panasza a Lunar1+ színeire

Nike Flyknit Lunar1+

Nike Flyknit Lunar1+

Nike Flyknit Lunar1+

Nike Flyknit Lunar1+

Nike Flyknit Lunar1+

Nike Flyknit Lunar1+

Nike Flyknit Racer

Nike Flyknit Racer

Flyknit Racer sprintfutáshoz

Flyknit Racer sprintfutáshoz

]]>

×