adidas Originals women tavaszi sneak peak

A leárazások után lassan átveszik a hatalmat a boltokban a tavaszi kollekciók, és érdekes régi-újdonságokat láttunk az adidas Originals női vonalán. Feltúrták a szekrényeiket az Originals tervezői és új színekben, de dominálnak az elmúlt évtizedek futócipő sziluettjei. Színekben főleg a pink és a kékek jönnek, anyagban más nem is lehetne, mint hálós és nylon felsőrészek, itt-ott egy kis velúr vagy bőr betét. A kínálat a tovább után!

[caption id="attachment_24151" align="alignnone" width="620"]adidas Originals tavasz női sneak peak adidas Originals tavasz női sneak peak[/caption]

Első személyes kedvenc az SL72, amely az 1972-es müncheni olimpia éremceremóniáira készített cipő hű mása, kivéve persze a színeket, tavasszal egy türkiz és egy rózsaszín kerül a boltokba, előbbi biztos a szekrényemben landol majd.

SL72

SL72

Minimál, könnyű és vékony cipő az adiSTAR Racer, egyszerű egy kis  retro-t vinni vele a hétköznapokba. Az SL 72-höz hasonlóan nylon és velúr kombináció a felsőrésze, és sötétkék valamint a sötét rózsaszín tavaszi verzió is fehér középtalppal és fekete talppal készült. Ez amúgy a stílus másik sajátossága amellett,  hogy – mivel futócipőkre hasonlít, és így nagyon kényelmes – a sarkánál vastagabb, az első részén pedig vékonyabb a talp.

adiSTAR Racer

adiSTAR Racer

Az LA Trainer-el is jó, ha megismerkedik, aki még nem tette, egy nagyon sokoldalú és végtelenül cipőt hagyott ki eddig. A 80-as években igazi futócipő volt, onnan tervezték át utcai viseletre, de megőrizte jellegzetes vonásait. Hálós, velúrral kombinált felsőrésze van, a 3 csík pedig bőr. Tavasszal két szín lesz belőle is kapható, egy sötétkék és egy bézs variáció.

LA Trainer

LA Trainer

A végére hagytam a legdurvábbat, ami egyben a legfiatalabb is, „eredeti” változata a 90-es években volt sikeres futócipő. A Torsion Allegráról már a Camo Pack kapcsán olvashattatok, most pedig a női színeket is le lehet csekkolni. A talpán lévő látható TORSION betét miatt a cipő sokkal könnyebben csavarodik, így rugalmas és stabil. Két színben kerül piacra ez is, az egyik egy pink-bordó variáció, a másik pedig fehér alapon fekete, pink és kék elemekkel operál. Utóbbi már nálam lakik így első kézből mondhatom, hogy könnyű, kényelmes és nagyon jól néz ki.

Torsion Allegra

Torsion Allegra

A fenti cipők legjobb tudomásunk szerint mind kaphatóak lesznek itthon is, vagy az Andrássy úti Originals boltban nézzetek körül vagy az üztletkeresőn itt.

]]>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×