Reebok Classic Leather Vintage

A britt örökséget gyarapító Classic modell nem csak a racing green színben, hanem rengeteg egyéb jegyében idézi a 80-as évek elejét. A címkék sokszor-mosott hatásúak, a masszív ragasztás jól látszódik a talprészek illesztésénél és a laza plüss sarok gallér is magáért beszél. A cipő oldalára a Union Jack lobogóval kiegészített logó, míg a nyelveken a virág mintára emlékeztető változat került. A hazai trendekben megfigyelhető, hogy az eddigi enyhébb télnek köszönhetően még mindig sokakon látni a futócipő megjelenésű utcai darabokat. Most a hó megérkeztével és a hidegebb hónapokban a vékonyabb darabok téli álomra hajtják fejüket a gardrób szekrényben, de addig is go runners!

[caption id="attachment_23725" align="aligncenter" width="620"]reebok classic bőr leather vintage futócipő Verseny zöld színben[/caption] [caption id="attachment_23726" align="aligncenter" width="620"]reebok classic bőr leather vintage futócipő Profilból a Classic[/caption] [caption id="attachment_23727" align="aligncenter" width="620"]reebok classic bőr leather vintage futócipő Orr rész[/caption] [caption id="attachment_23728" align="aligncenter" width="620"]reebok classic bőr leather vintage futócipő Színben passzoló fűzők[/caption]]]>

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×