Heti Fitted: BP Clothing Ősz/Tél

Bár a Heti Fitted címszóban a hetit túlzásnak érezhetitek, mivel igen rég írtunk kiemelten sapikról, mégis a rovat fényesebb jövőjét predesztinálva tartanám magamat a megnevezéshez. A BP őszi-téli kollekciójában több extra megjelenésű és anyagú sapi is helyet kapott, melyekből hármat emelnék ki a Shield Camo, a Streets Premium Wool és a Hemp Premium személyében. Mindhárom sapi snapback profilú, ahogy az az idei trendeknek megfelel. A prémium modellek különlegessége az anyaghasználat, a Wool felső része  gyapjúból készült és személyes tapasztalatunk alapján finom érintése mellett élőben is mutatós. A Hemp Premium 100%-ban kenderből lett összefonva, így könnyed konstrukció született.  A Camo modellnél nem kell ragoznunk a dolgot, camouflage és villámos BP logo = nyerő.

BP clothing Budapest snapback sapik

Streets Premium Wool és másik két modell télre a BP színeiben *gelériához katt a képre

BP Clothing Budapest Hemp snapback sapi

Kenderből készült a Hemp Premium

BP Clothing Budapest Camo snapback sapi

Kamuflázs BP

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
  • sklep internetowy szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, fantastic blog structure! How long have you ever been running a blog for? you made blogging glance easy. The overall look of your site is great, let alone the content material! You can see similar here sklep internetowy
×