Santa Cruz márkatöri és nyereményjáték

A Santa Cruzt bár már 1973-ban megalapították, a 80-as években tört be igazán a köztudatba, amikor is a legnagyobb három gördeszka gyártó között tartották számon. Azóta a márka elválaszthatatlanul összefort a deszkás sportokkal és divattal. A gördeszka mellett a snowboard és a surf világában is legendás riderek állnak azóta is a kaliforniai deszkákon. Most lehetőségetek van nektek is megnyerni egy szettet a márka kínálatából a www.FreestyleXtreme.com webshop jóvoltából. A folytatásban megmutatjuk neketek a Santa Cruz történetének mérföldköveit és persze a brand cuccait is.

Fullos szettet nyerhetsz a téli szezonra

Fullos szettet nyerhetsz a téli szezonra

1987-ben készült el a Santa Cruz legendás Wheels of fire mozija válaszként a Powell-Peralta  Future Primitive alkotására, mely két mozi rengeteg fiatalt motivált, hogy deszkára álljon és elkezdjen hajtani. Olyan ikonikus ridereket vonultatott fel a film, mint Christian Hosoi és Steve Alba, akik a félcsőben pirítottak airjeikkel, míg Nateas Kaupas street szegmense is a klaszikusok közé tartozik. Bár azóta rengeteget változott a gördeszkázás, mégis a gyökereit soha nem veszti el egyetlen sport sem, így szerintem mind a mai napig megtalálja ezekben a videókban a soul skater a motivációt. Bár a trükkök mai szemmel nézve nem hozzák egy X-Games döntő szintjét, a feeling magasan. Íme tehát egy kis ízelítő az akkori punk skate életérzésből:

A Santa Cruz-hoz köthető szintén a gördeszkázás egyik legtöbbet viszontlátott grafikája a Screaming Hand, vagyis Üvöltő kéz, melyet még 1973-ban tervezett Jim Phillips, aki a brand minden egyéb grafikájáért is felelős volt, a szörf deszkákat követően, a négykerekű változtoknál is. A kék kéz azóta szerepelt már a Skullcandy Uprock fülesétől kezdve, a Puma First Round csukáján keresztül millió deszka grafikán, íme egy kis válogatás ezekből:

A Screaming Hand négy évtized alatt vált ikonikussá

A Screaming Hand négy évtized alatt vált ikonikussá

A Santa Cruz nem csak az elszállt grafikái és deszkái, hanem textil vonala miatt is kedvelt. A fenti ruhákon túl rengeteg Santa Cruz cuccot találtok a FreestyleXtreme webshopjában, sőt, most lehetőségetek van megnyernetek a srácok által nektek összeállított szettet is.

Indítsd a telet Santa Cuz cuccokban

Indítsd a telet Santa Cuz cuccokban

A játékba 2012. október 14. és október 28. közötti időszakban lehetett jelentkezni, mely lezárult.

A nyertest legkésőbb 2012. október 31-ig fogjuk kisorsolni és értesíteni. A jelentkezők közül egy személyt fogunk véletlenszerűen kisorsolni, aki a www.FreestyleXtreme.com felajánlásával kapja meg ajándékát. Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban!

A játék további szabályai:

A nyeremény egy Santa Cruz Andromeda technikai nadrág és egy Paradox síkabát. A nyertes mellé összesen öt tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy a nyertest nem érjük utol a regisztráció során megadott email címen a kiértesítéstől számított 5 napon belül. Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted.

Kellemetlen közelmúltbeli tapasztalataink miatt az alábbi szabályt továbbra is alkalmazzuk: Fenntartjuk a jogot, hogy kizárjuk a játékból azokat, akikről megállapítható (pl. Facebook profiljuk, tevékenységük alapján), hogy témától függetlenül, gyakorlatilag válogatás nélkül, tömegesen (akár ezres nagyságrendben) lájkolnak, osztanak meg oldalakat, nyereményjátékokat, esetenként szervezett keretek között, vagy erre fenntartott nem valódi profilokkal jelentkeznek. Nem szeretnénk, ha elvennék a nyerési lehetőséget a becsületes, valódi olvasóinktól…

Ha bármilyen kérdésed lenne a játékkal, szabályokkal kapcsolatban, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

 

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×