Reebok Pump Omni Lite Beer Pong edisön

A Beer Pong bár nálunk nem annyira elterjedt ivós játék, mint a tengeren túlon ettől függetlenül sokan ismerjük az amcsi vígjátékok elengedhetetlen házibuli kellékeként. Röviden összefoglalva két csapat játsza jellenzően egy nagyobb pl. ping-pong asztalon, ahol mindkét fél előtt poharakban pia és az ellenfél poharaiba kell beletalálni a lasztival, majd a vesztes iszik. Ha részletesebben is nekifutnátok, akkor itt minden szükséges infót megtaláltok magyarul a játékról. A Reebok Pump Omni Lite legújabb változata most ezen „sport” előtt tiszteleg október 13-ai megjelenésével. A cipő fényes piros felső részt kapott, mivel a játék elengedhetetlen kellékét jelentő fél literes party poharak is hasonló megjelenéssel bírnak. A hangtag természetesen egy ping-pong ütőt ábrázol, illetve pohár és ping-pong laszti is jár extraként a Hexalite talpakon nyugvó modellhez. A Hexalite technológiát a 90-es évek eleje óta használja a Reebok, lényege, hogy a méhsejtek jellegzetes formáját viseli a talpszerkezet, mely az EVA betéteknél rugalmasabb és 23%-ban több energiát nyel el. A Pump amellett, hogy megvillantja technikai tudását, high megjelenésével és élénk színével mutatós 90-es szupersztár, ami felett sosem jár el az idő.

Sörözés felső fokon

Sörözés felső fokon, Beer Pong edition

Pump tech

Pump tech

Pump nyelv

Pump nyelv

Sarokrész

Sarokrész

 

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep internetowy szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, incredible weblog structure! How long have you been running a blog for? you made blogging look easy. The entire look of your web site is great, as neatly as the content material! You can see similar here dobry sklep
×