Freegun szemle lányoknak

A brand cuccaival idén nyáron nem csak nálunk találkozhattatok többször is, hanem szembe jöttek a jelentősebb extrém sport és party eseményeken. Csak, hogy párat említsünk ezek közül, a Freegun aktívan támogatta a Gyulabike Fesztet, a RideFestet és a Wakeboard & Wakeskate Országos Bajnokságot. Fiú szemlénk, illetve a hazai szponzorált csapat kedvenc modelljeit bemutató sorozatunk reméljük felkeltette a lány olvasók figyelmét is, akiknek a folytatásban következő válogatással szeretnénk kedveskedni, az itthon is lapható női modellekből.

A Tovább után bemutatjuk az itthon is kapható Freegun csaj cuccokat

A Tovább után bemutatjuk az itthon is kapható Freegun csaj cuccokat

 A Freegun alsóneműk designjában itt is a végtelen minták dominálnak és ismerve az összetett folyamatot, ahogy egy igazi nő választ magának ruhaneműt, az egyes modellekből elérhető többféle színváltozat tetszeni fog nektek.  Mivel a folytatás nagyrészt színekről és formákról fog szólni, így még most fogjunk  a kezünkbe virtuálisan egy Freegun bugyit és vegyük szemügyre alaposabban. A gumírozás igényesen varrott , finom anyagú és rugalmas, hogy ne szorítsa viselőjét. A színes Freegun felirat csillagokkal, szárnyakkal és hasonló funky motívumokkal van feldobva, így a forró naciban is lehet villantani. Az alsó rész új generációs mikroszálas anyagból készül, melynek érintése selymes. Amellett, hogy kellemes az érintése flexibilis és rásimul a bőrre. A sportos megjelenés mellett  a francia bugyi férfi szemmel igen szexy és biztos vagyok benne, hogy nem vagyok ezzel egyedül;) Ha sportoláshoz választjátok, akkor sem fogtok csalódni, ahogy azt saját tapasztalataink, illetve a hazai szponzoráltak elmondásai mutatják a maximális komfort aktív mozgás mellett is marad, nem csúszik fel az alsónemű. A Freegun termékeket tartósság jellemzi, így a szép színes minták nem fakulnak ki az ötödik mosást követően és az bugyik anyaga, illetve a derék gumírozás sem nyúlik ki.

Francia bugyik a középpontban

Francia bugyik a középpontban

A minták egy része a poénabb motívumokkal dolgozik, melyek közül az első a beszélő nevű Duck modell. A gyermekkori fürdőkádas emlékek újra élednek a kék és sárga mintákon. A kacsák után a nyulaké  főszerep a Lap modellen, ahol is a répa mellett a bomba, balta és a horror filmek elmaradhatatlan hoki maszkja is feltűnik kétfülű barátainkon. A Smil modell vidám figurái ezúttal megelevenedett gyümölcsök, akiket három színváltozatban is magunkon viselhetünk. Banán, eper és szeder figurák, hogy csak párat említsünk.

Duck, Smil és Lap designok

Duck, Smil és Lap designok

Mielőtt folytatnánk az instant get modellek sorát nézzünk meg egy videót Virginie Kelmával, aki a Freegun csapat oszlopos tagjaként motiváció lehet minden lánynak ahhoz, hogy merjen nőiesen vagány lenni, mivel egy speed motoron pózoló csajnál jóval vonzóbb, ha tud is bánni a paripával gazdája, például így:

Folytatva a modell bemutatót a mexikói monda világba kalauzol minket a Muert kereszt és csontváz motívumaival. A modell lila és pink színben kapható. A Samo mintája egy pszichedelikus űrutazásra csábít minket, ahol az űrhajók és utazóik vannak a középpontban, de mindenkinek a fantáziájára bízzuk a sztori tovább fonását. A Sunny minta a beachre kalauzol minket, ahol is egy pálmafa árnyékában magnónkat a tengeri homokba süllyesztve relaxálhatunk. A mintából piros és kék változat is létezik.

Sunny, Muert és Samo modellek

Sunny, Muert és Samo modellek

A fancia bugyikból készült prémium változatok mintájukban térnek el a basic modellektől, illetve a Freegun felirat a gumírozás hátsó részén is feltűnik. Tapasztalataim szerint a Bonbe gumimacis minta nagy kedvenc  a hölgyek körében, illetve a Fleur fantázia nevű tavaszi virágokat ábrázoló modell is egy gyönyörűen sikerült minta. A Frui és Apple darabok a Smilhez hasonlóan gyümölcsöket ábrázolnak megédesítve nem csak viselőjük hétköznapjait.

Itthon is kapható prémium modellek

Itthon is kapható prémium minták

Azok, akik nem tudnak betelni a fehérnemű szett alsó darabjával van egy jó hírünk, ugyanis a Freegun hazai kínálatában melltartóval kiegészített szettek is kaphatóak a Mons és Muert grafikákkal.

Muert és Mons szettek

Muert és Mons szettek

Kommentekben várjuk a véleményeteket a fent bemutatott modellekről, szerintetek melyik a legszebben sikerült design a lány választékból? Az aktuális hazai választékot a Boxershop oldalán találjátok, ahol tovább  lehet szemezgetni a szín kavalkádból. Érdemes ezen kívül like-olnotok a Freegunt a Facebookon, ahol minden héten pörög valamilyen nyereményjáték és a friss modellek képei is ide kerülnek ki elsőnek.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
×