Megnyitott a Nike Budapest Store

Alig pár hete nyitotta meg kapuit a Westendben az új üzlet, máris újabb friss megjelenések kerültek ki a polcokra, illetve a valóban ritkaságnak számító Jordan Golden Moments dupla dinamitja is megvásárolható már az üzletben. Szerencsés helyzetben vagyunk, mivel még a nagyközönség előtt bejárhattuk a boltot és a megnyitón  együtt klubbolhattunk a Nike szponzorált atlétáival és a Game on, World filozófia szele is megcsapott minket. A folytatásban megismerhetitek az üzlet kínálatát és persze a mi benyomásainkkal is gazdagodhattok.

Sneakers and beats, ennél több nem is kell egy megnyitóhoz

Sneakers and beats, ennél több nem is kell egy jól sikerült megnyitóhoz

A ceremónián ott voltak a hazai celeb világ szereplői is, de ami még jobban lekötött minket az a Westend előtt, illetve az üzletben bemutatott street dance performance volt. A srácok az első showt követően beálltak mozdulatlan próbababaként az üzletbe, majd DJ Revolution elindította az ütemet és sorra jöttek a tánc figurák. A srácokból sugárzott az életerő, amiből így mi is kaptunk egy adagot, maximális tiszteletünk nekik.

A street dance csapat performansza

A street dance csapat performansza

Az üzlet belső hangulatos kialakítású, nekem kifejezetten tetszik, hogy sok helyre került fa burkolat, ami otthonossá teszi. A hely nagy, így nem kell egymásra mászni nézelődés közben sem. A store kínálata elsősorban a futás, foci vonalra van kihegyezve, így ezen a vonalon a legújabb modellek érhetőek el, igen széles választékban. A Lunarglide 4-es modellje viszi a prímet a futóknál, de a Flyknit Race felső kategóriás pálya cipő is megvásárolható itt. Áttérve a street wear vonalra, ami jobban profilba vág, mi is otthonosabban mozgunk 🙂 Örömmel konstatáltuk, hogy a Nike Air Force 1 Hi Premium aranypipás olimpiai megjelenéséből mind a fehér high, mind a kék low változat kapható a store-ban. Air Maxekből a 90-es, illetve az 1-es modellből tartanak az üzletben. Hyperfuse és bőr változattal is találkoztunk. Egyik nagy kedvencünk a Lunarglide utcai változata, a Lunar Safari Fuse volt, mely három színváltozatban (piros, kék, sárga) is ott virított a polcon. Hasonlóan a sport változathoz kényelmes viselet mászkáláshoz és finoman emeli a lábboltozatot. Emellett a safari betéteknek egyszerűen nem lehet ellenállni… vagy szerelem első látásra, vagy felejtsétek is el egymást gyorsan! Dunkot a megnyitón még nem láttunk, de reméljük hamarosan ebből a legendás modellből is érkezik majd az üzletbe.

Szép lett azüzlet kialakítása és nagy területet kapott a Nike

Igényes az üzlet kialakítása és igen nagy területet kapott a Nike

Kosaras vonalon még egy különlegességet kell kiemelnünk a Jordanek mellett, méghozzá Scotti Pippen legendás Air More Uptempo 96-os modelljét, melynek remastered változata szintén megvásárolható. Ruházati vonalon a foci rajongók lesznek szerintem a leginkább megörvendeztetve, ugyanis külön falat szenteltek a focicipőknek, illetve mezekből és csapat kiegészítőkből is egy saroknyi cuccot tartanak. Manchester United és Barcelona drukkerek előnyben:) A bolt bejárása, illetve aperitívek és sütik körbekóstolása után átirányították a megnyitóra összegyűlt csapatot a Westend elé, ahol tovább folytatódott a tánc performansz, de már egy nagyobb színpadon. A pláza nem kicsi üvegfalára ezzel párhuzamosan elkezdtek felkerülni a résztvevők fotói, hogy végül betelítsék a teljes felületet, motivációs idézetekkel kiegészülve. Gergővel készült közös képünk sajnos lemaradt, így egyedül virítottam a fotó rengetegben az elmúlt hetekben 🙂

Klubbolás a BP Clothing csapattal

Klubbolás a BP Shop csapattal és pózolás az üvegfal előtt

A külső sátorban felállítottak egy falat, melyen mindenki otthagyhatta kézjegyét, illetve lábnyomát. Több Nike modell közül lehetett választani, majd talpukat a választott színre festve lehetett velük bélyegezni. Mi dupláztunk, majd felkerült a sneaekerbox tag is a falra 😉

Cipőfestés kezdőknek

Cipőfestés kezdőknek és haladóknak

Az üzletbe 2-3 hetente érkezik új áru, így érdemes időnként benézni, mivel a street wear, kosaras vonalon is folyamatosan frissül a kínálat. Az üzlet Facebook oldalán mindig előre beharangozzák a premiereket, így egy Like-ot mindenképpen megér dobni. A hazai megjelenésekről természetesen mi is folyamatosan beszámolunk és örülünk, hogy végre egy komolyabb, nyugati színvonalú Nike store-ral lettünk gazdagabbak.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×