Deadmau5 VS Neff Headwear

Deadmau5 kollabot már korábban is mutattunk nektek, amikor is a Puma Street Jump modellje volt a középpontban. Most az amerikai Neff cég hozott össze egy teljes kollekciót a DJ producerrel. A Neff poén sapkáival futott be és először a snowboardos masszívban terjedt el a cuccok viselése. Ezt követően egyre szélesebb körben vált ismertté és ma már textil fronton is igen erősek, rengeteg kollabot maguk mögött tudva. Jelen együttműködésben a Deadmau5 egér fej logóját és a Neff kissrác fejet ábrázoló emblémáját is egyesítették, mivel mindkettő  hasonló formájú az eredmény is ötletesen mutat. A projekt a Neffmau5 nevet kapta, amit szintén nem nehéz kisakkozni, hogyan született:) A kollab természetesen snapback sapikat is tartalmaz a pólók és pulcsik mellett.

Deadmau5 és a Neff házasságából itt a Neffmau5

Deadmau5 és a Neff házasságából itt a Neffmau5, Galériához klikk a képre

plusz egy egér életet ad

plusz egy egér életet ad

neffmau5 logo

neffmau5 logo

Hátulról

Hátulról

1up tee black

1up tee black

1up fleece heathergray

1up fleece heathergray

Icon pulcsi

Icon pulcsi

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • sklep internetowy szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, incredible blog structure! How long have you been running a blog for? you made blogging look easy. The total glance of your website is great, let alone the content! You can see similar here e-commerce
×