Szett Szemle: Fundango 2012 Summer

Egy új rovattal készültünk nektek a nyárra, melyben különböző itthon is kapható márkák cuccaiból válogatunk össze az évszaknak megfelelő szetteket. Az elkövetkező hónapokban ideális esetben a beachshortok, fürdőrucik, könnyed ingek, atléták, rövidgatyák és strandpapucsok fogják jelenteni a kényelmes viseletet. Első Szett Szemlénkben a Fundango kínálatából néztük meg, mi mit ajánlanánk mind a hölgyeknek, mind pedig a srácoknak. A kecskeméti Ride Cable wakeboard pályán töltve hétvégénket, Szerb Matyi szponzorált wakeboardert és Szandit, aki már jópár Fundango katalógusban is feltűnt, kértük meg, hogy legyenek modelljeink és mutassák meg a saját kedvenceiket is.

Vadiúj rovat a legfrissebb cuccokkal nyárra

Vadiúj rovat a legfrissebb cuccokkal nyárra

A lányoknak első körben a pink és sötétebb színek kombinációjára mutatunk két szettet. A Bingin shortot saját izlése szerint alakíthatja viselője, mivel mind a derekán, mind pedig a szárain megköthető, így különböző hosszban és esésben viselhetitek. Igen sok zsebben rendelkezik, ami nyáron praktikus, ha a kistáskát otthon hagynánk. A Roberta fantázia nevű könnyed esésű póló rózsaszínben passzol legjobban a sötét nacihoz.

Pink és sötét kombinációja

Pink és sötét kombinációja

A második kör a Chantal top szürke/fekete top és a Linn beachshort kombinációja. Szandi szerint jól mutat a strandon és virág öntözéshez is tökéletes választás 🙂 A lányok körében is pörögnek a hosszabb ’fiús’ fürdő nadrágok, azonban mi is Szandival értünk egyet és a rövidebb, forrónacis modelleket látjuk szívesebben viszont a szebbik nemen.

Színek és letisztultság, és persze a Szanditól elmaradhatatlan mosoly a tóparti hangulathoz

Színek és letisztultság, és persze a Szanditól elmaradhatatlan mosoly a tóparti hangulathoz

A homogén fehér és kockás minta izgalmas egységet alkot, nem csak a tavaszi mezőn, de az utcán is. A világos szürke Halfmoon T Logo póló mellé Artix rövid naci, míg a találó nevű hófehér Safari forrónadrágra az elegáns Furla ing kerül nálunk.

Kockás és világos a második fordulóban

Kockás és világos a második fordulóban

A fiú vonalon is természetesen van Basic T póló az új Fundango logóval, melyből mi a bordó változatot néztük ki a Stream short farmer változatával kombinálva. Idén nyáron még biztosan marad a cipőfűző öv stílus, így mi is ezzel bolondítottuk meg a szettet. A Majmok Bolygója, mint a pop kultúra szerves része már megannyi alkotást inspirált, és most egy póló grafika a következő. Szkafanderes monkey és RIOT feliratok garantálják a lázadást az unalmas minták ellen, „War against bore” a Fundango jelmondata a nyárra.

T-shirt és farmer short timeless duója a srácoknak

T-shirt és farmer short timeless duója a srácoknak

A Stream kétféle színváltozata mellett a Balian shortot néztük még ki a nyárra, mely oldalzsebeinek köszönhetően egy fesztivált is kiszolgál velünk. A Fundango tervező asztalán 20-as munkaszámot kapott póló mintájának értelmezését rátok bízzuk, mi egy agresszív agyturmixot látunk benne:D A póló sötét szürke színe és anyaga igazi vintage school hatást ad és könnyed esésével ideális a nyári melegben is.

Nem csak a homokos parton mutatnak jól ;)

Nem csak a homokos parton mutatnak jól 😉

Közeledve a vízhez következzenek a boardshortok. Az Aloha smodellből idén nyárra 3 színváltozat készült. A triumvirátusból mi a két világosabb változatott ajánljuk, a vízszintes csíkozású modell fekete/égkék/narancs kombója szerintünk, illetve a zöld/kék/fehér/fekete Aloha mintája egy kockább világot mutat úszó téglalapjaival. Tökéletes felső viselet a boardshortok mellé a Wife beater atléta, melyből sötét szürke és kék színek kaphatóak.  Az utóbbi cuccok kombinációja Matyinál is nyerő idén a wakeboard pályára és azon kívül. Az atléta a mellényre is felvehető, mint egy mez, a short esetében pedig kiemelte, hogy igen gyorsan szárad, így nem kell órákat várni, mire elpakolhatja. Szerb Matyival nemrég készítettünk nagy interjút itt az oldalon, ahol akció közben is láthatjátok őt.

Beachshortban és atlétában minden mozdulat könnyed, bár Matyi a stílussal és a mozgáskultúrával ettől függetlenül is mindig jó barátságot ápolt

Beachshortban és atlétában minden mozdulat könnyed, bár Matyi a stílussal és a mozgáskultúrával ettől függetlenül is mindig jó barátságot ápolt

A Fundango cuccokat megtaláljátok az itt felsorolt üzletekben, illetve online is megvásárolhatóak a Fundango webshopjában. A brand Facebook oldalán pedig mindig a friss infókkal várnak titeket. Reméljük tetszett nektek Szett Szemlénk első beszámolója, hamarosan érkezik a következő márka  a sorban és a nyári hőségben.

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×