Nike Clash kollekció a foci EB-re

Focicipőket aránylag ritkán láttok itt a boxban, de most hogy már csak kevesebb, mint egy hónap van hátra a lengyel-ukrán foci EB kezdőrúgásáig, mi sem tudjuk kivonni magunkat az egész Európát elárasztó fociláz alól 🙂 Természetesen a Nike is készült a jeles eseményre: négy kiemelkedő játékos, Ronaldo, Iniesta, Rooney és Pique saját speckó fejlesztésű és különleges színekben pompázó stoplisaikban lépnek majd pályára. A négy modell, a Mercurial Vapor VIII, T90 Laser IV, CTR360 Maestri II és Tiempo Legend IV közös jellemzői a legkorszerűbb ultrakönnyű anyagok, a játékosok technikájához kifejlesztett talp- és felsőrészek, a labdakezelést segítő speciális varrások. A cipők június 6-tól kerülnek majd az üzletek polcaira. A részletek az egyes modellekről tovább után!

Nike Clash kollekció - nagy nevek, szép színek

Nike Clash kollekció – nagy nevek, szép színek

.

Cristiano Ronaldo focizik a varrások nélkül készült Mercurial Vapor VIII-ban, mely piros színével is azt fejezi ki, hogy a sebességre van tervezve. A talpszerkezetben üvegszálas anyagot is felhasználtak, a felsőrész anyaga pedig – bár természetesen szintetikus – a szarvasbőrre emlékeztető puhaságú, ezzel is segítve a labdakontrollt.

Mercurial Vapor VIII - Cristiano Ronaldo cipője

Mercurial Vapor VIII – Cristiano Ronaldo cipője

.

A kék CTR360 Maestri II egy „középpályás cipő” a pontos passzokra és a tempóváltásokra kihegyezték ki, Andres Iniesta magabiztos labdakezelését hivatott segíteni. A különböző vastagságú zónák, a fogadó/passzoló felületek és asszimetrikus fűzőelhelyezés is a labda pontosabb kezelését célozza.

CTR360 Maestri II, Andres Iniesta passzolgat majd benne

CTR360 Maestri II, Andres Iniesta passzolgat majd benne

.
A zöld Nike T90 Laser IV a támadójátékosok fegyverének kovácsolták, Wayne Rooney értékesítheti majd benne a helyzeteket. A Laser IV 20%-kal könnyebb, mint elődje a Laser III, de nemcsak ez figyelemre méltó benne, hanem az erősebb lövés érdekében kialakított forma is.

T90 Laser IV, ebben Wayne Rooney lőhet rá

T90 Laser IV, ebben Wayne Rooney lőhet rá

.
A Nike Tiempo Legend IV fekete-fehér színkombójaa tradíció és az innováció párosítását testesíti meg Gerard Pique lábán, elég stílusos formában, prémium bőr felhasználásával.

Nike Tiempo Legend IV, Gerard Pique részére

Nike Tiempo Legend IV, Gerard Pique részére

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×