TOP3 cipőszemle az Offline Webshopból

Folytatódik TOP3 cipőszemle sorozatunk, ezúttal az Offline Webshopból kiválasztott három modellel, amit ajánlunk szíves figyelmetekbe 🙂 A válogatás mindhárom darabját AZONNAL bevállalnám, legyen szó akár a 20. szülinapját ünneplő Vans Half Cab klasszikus fekete kiviteléről, a Supra Skytop I farmerba öltözött változatáról vagy a babakék lakkbőrben pompázó Osiris NYC83 modellről. Mindent a TOP3 cipőkről a tovább után.

TOP3 cipőszemle az Offline Webshopban

TOP3 cipőszemle az Offline Webshopban

Supra Skytop

Az Offline Webshopban elég nagy választékban találhattok Supra cipőket, úgyhogy nem is volt kérdés, hogy egy Suprának mindenképpen helye van a TOP3 cipőszemlében. Olyan modellt és színt választottunk, ami nem ilyen „átlagos” megjelenésű, de nem olyan extrém, hogy alig lehet bármihez is felvenni 🙂 A Skytop I-es a legkedveltebb Supra modellek közé tartozik, „Stress – Black/Off White”  színváltozata szürke farmeranyagra emlékeztet, a fűzőlyukak és talp hófehér, ami tök jó összhatást ad és gyakorlatilag bármihez hordható. A Supra weboldalán persze hangsúlyozzák a cipő deszkás tulajdonságait is, de mivel nálunk Magyarországon utcára hordjuk, ezért legyen annyi elég, hogy a vulkanizált talpkonstrukció ütődéscsillapításának fokozására beépített SUPRAFOAM® középtalp és az emlékező PU-talpbetét kényelmes egész napos viseletet biztosít. A már említett farmerszerű textilfelsőrész és a vékony kivitel valószínűleg nyáron is (el)viselhetővé teszi, hogy ez egy magas szárú cipő 🙂  Ezt a Skytop I-est „kerek” 25 989 Ft-os áron szerezheted be az Offline Webshopban, tehát még az ára is elég megengedő…

TOP3 az Offline Webshopból: Supra Skytop I kellemes farmer összhatással

TOP3 az Offline Webshopból: Supra Skytop I kellemes farmer összhatással

Vans Half Cab

TOP3 válogatásunk második szereplője a Vans Half Cab modell, mely idén ünnepli huszadik szülinapját. A cipő 1992-ben készült el először, azidőtájt, mikor lecsengett a nagy félcső láz és a deszkások visszatértek az utcára. A riderek levágták a magas szárú Caballero modellnek a szárát, így a Vans tulajdonképpen követte a deszkások ötletét, amikor kihozta félmagas szárú (mid) Half Cab-et, mely azóta is elmaradhatatlan darabja a Vans kínálatának. Az évforduló tiszteletére egyedi „20 years” címkével ellátott színeket hoztak ki, illetve a régi idők tiszteletére Steve Caballero maga vágott le összesen 20 cipő szárát és ragasztotta le duct tape-pel.

Ez a fekete Half Cab idén tavasszal-nyáron kapható lesz az Offline Webshopban, bár a „20 Years” címke nem szerepel rajta, természetesen kivitelében nem különbözik az idei limitált szériától, mindene megvan: a klasszikus vulkanizált goffritalp, a mid magasságú, hasított bőrből készült felsőrész, és azt kell, hogy mondjam, hogy ez a fekete alap a fehér varrással még klasszikusabb, mint a „hivatalos” évfordulós modellek 🙂 A cipőt 16 990 Ft-ért szerezheted be az Offline Webshopból.

20 éves Vans Half Cab a TOP3 válogatásban

20 éves Vans Half Cab a TOP3 válogatásban

Osiris NYC 83

A sneakerbox.hu rendszeres olvasói tudhatják, hogy nagy kedvencem az Osiris NYC83 (leánykori nevén Bronx) modellje és valószínűleg nem csak nekem, mert az Osiris minden szezonban elképesztő mennyiségű színváltozatot hoz ki, van már félmagas, vulkanizált talpú, mindenféle 🙂 A feltűnést nem kedvelő arcok most inkább nézzenek félre, mert az Osiris NY83 Teal/Org/Teal babakék lakkbőr felsőrésze és átlátszó narancssárga talpa csak csukott szemnél nem tűnik fel 🙂 A cupsole (varrott-ragasztott) talpszerkezettel készülő cipő EVA középtalppal és talpbetéttel rendelkezik, ezen felül még a modellre nagyon jellemző szupernagy és szupervastag nyelv és a nagylelkű bélés ami védelmet nyújt a lábadnak. Első látásra melegnek tűnhet így nyárra, de nekem is van ilyen cipőm, nyáron is hordtam és a strandpapucsnál persze melegebb érzés viselni, de teljesen kibírható 🙂 Ezt a kék-narancs csodát 25 991 Ft-ért szerezheted be az Offline webshopból.

Kék-narancs Osiris NYC83 csoda az Offline Webshopban

Kék-narancs Osiris NYC83 csoda az Offline Webshopban

Ha neked is bejön valamelyik TOP3 válogatásunkból, akkor kattanj át az Offline Webshopba és nézd meg van-e a méretedben! A cipők értéke miatt (10 000 Ft felett vannak) akármelyiket is rendeled meg, jár az ingyenes házhozszállítás!

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  • ecommerce szerint:
    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik. Ez egy előnézet, a hozzászólás az engedélyezést követően fog megjelenni.
    Wow, amazing blog format! How lengthy have you been blogging for? you made blogging look easy. The total look of your website is great, as well as the content material! You can see similar here sklep internetowy
  • aron20013 szerint:

    ez a ket kedvenc szinem

  • Liza szerint:

    azért elfogadnám 😀

  • Rencore szerint:

    Supra Skytop tetszik. De ez Vans Half Cab alakja egyszerűen szörnyű… Osiris meg… Márka sajátossága ez a fényes műanyag doboz a lábon… :S A 2 szín egyáltalán nem passzol össze a fénylő műanyag meg végkép eltaszít.

×