TOP3 cipőszemle a STÉG választékából

Folytatódik TOP3 cipőszemle sorozatunk, ezúttal a STÉG Villányi úti üzletébe néztünk el, és választottunk ki három cipőmodellt, amit mindenképpen a figyelmetekbe szeretnénk ajánlani, ezek a DC Studio S, a Vans TNT5 és a HUF Hupper. További képek és infók a cipőkről a tovább után!

STÉG Budapest TOP3 cipőszemle - Ezeket ajánljuk!

STÉG Budapest TOP3 cipőszemle – Ezeket ajánljuk!

DC Studio S (kék/fehér)

Az idei tavaszi STÉG választékból a DC Studio S félcipőt mindenképpen a figyelmetekbe szeretnénk ajánlani. Klasszikus vonalvezetése és slim formája, örökzöld sötétkék felsőrész fehér vulc talp (Navy/White) színösszeállítását finoman vadítja meg a narancssárga csík és címke. A DC Studioban még egy buli dress-controllján is átcsúszhatsz 😉 A stílushoz hozzáad a fehér bőrfűző, amitől kicsi vitorlás feelinget is ad a cipő. Na de feltéve, hogy nem a Romkertben vagy a füredi vitorlásklubban akarsz villantani a súzban, szerencsére gördeszkázásra is kiválóan alkalmas 🙂 A már említett fehér vulkanizált gumitalp érdesített felülete jó tapadást biztosít, úgy mint a talp mintázata is. A felsőrész super suede, azaz a normálnál vastagabb és tartósabb hasított bőrből készült, az orr pedig varrás nélküli, hogy a smirgli ne tudja szétgyalulni a cérnát. A STÉG-ben 21 990 Ft-ért szerezheted be ezt a modellt.

TOP 3 cipőszemle a STÉG-ben: DC Studio S deszkás és stílus cipő

TOP 3 cipőszemle a STÉG-ben: DC Studio S deszkás és stílus cipő

Vans TNT5 (égkék/fehér)

TOP 3 cipőszemlénk következő darabja a Vans TNT5-ös modell, amiről már tavaszi Vans cipőszemlénkben is olvashattatok. Tony Trujillo kedvenc klasszikusa az Old School, melynek jegyei szembetűnnek idei signature modelljént a TNT ötösön is, a oldszkúl felsőrész és az elmaradhatatlan goffri talp azonban modern technikát is rejt. A STÉG-es srácok külön felhívták a figyelmünket arra a monster vastagságú és a sarok alatti zselépárnát és a lábujjak alatt egy eltérő sűrűségű PU-felületet  is magába foglaló talpbetétre, ami a vulkanizált talpszerkezet keménységét hivatott csökkenteni. A deszkások visszajelzései alapján elmondható, hogy a vastag talpbetét ütődéscsillapító tulajdonságai nem mentek (nagyon) a boardfeel rovására, sikerült megtalálni az egyensúlyt. A megerősített olliezó résszel és a tripla varrásokkal is a tartósság növelésére mentek rá. Az általunk kiszemelt színkombó ez a szép kék-fehér (Sky Blue/White) TNT5-ös, egy paraszthajszállal húszezer alatt, 19 990 Ft-ért szerezhető be a STÉG üzletekben. Ajánljuk!

TOP 3 cipőszemle a STÉG-ben: Égszínkék Vans TNT5 - oldszkúl külső, modern belső

TOP 3 cipőszemle a STÉG-ben: Égszínkék Vans TNT5 – oldszkúl külső, modern belső

HUF Hupper (fekete/fehér)

Végül, de nem utolsó sorban, íme a TOP3 cipőszemle harmadik, de egyáltalán nem utolsó darabja, a HUF Hupper. A márka új tavaszi kollekciójáról már olvashattatok Ármin nemrég megjelent írásában és most végre egy kis magyar vonatkozás 🙂 A Keith Hufnagel fémjelezte, és a gördeszkázás világából a divatba beáramló márka egyik alapmodelljének számító Hupper a mindenhez passzoló fekete-fehér (Black/White) színben kapható a STÉG üzletekben. A HUF Hupper egy kellemes, puha „belebújós” magas szárú deszkás cipő, abszolút régisulis vonalvezetéssel, hasított bőr felsőrésszel, fehér vulkanizált gumitalppal, a nyelvén black-on-black HUF felirattal, az oldalán pedig a márka „ismertetőjegye”, a nagy H betű. A Huppert 19 990 Ft-ért szerezheted be a STÉG-ben.

TOP 3 cipőszemle a STÉG-ben: Vendégjátékos Caliból - HUF Hupper

TOP 3 cipőszemle a STÉG-ben: Vendégjátékos Caliból – HUF Hupper

Ezeket a cipőket megveheted a STÉG budapesti (Villányi út 36.) és veszprémi üzletében (a veszprémieknek nem kell mondani, a többieknek: Kossuth u. 6. 🙂 is, szóval ha neked is megtetszik valamelyik, akkor hajrá 🙂

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×