adidas Originals 2012 tavasz/nyár

A közelmúltban már sok részlet napvilágot látott itt a boxon az Adidas Originals tavaszi-nyári kínálatából. Végig lehetett böngészni a tavaszi Jeremy Scott kollekciót, megmutattuk milyen cipők lesznek a londoni olimpia tiszteletére és a kifinomultabb stílus kedvelői már koptathatják a Suede Casuals cipőket. Most teljessé tesszük a képet a hazai Originals kollekció áttekintésével! Hozza a tőle elvárhatót a tavaszi Originals felhozatal, tarol a retro és ki merem jelenteni, hogy a leglazább cipők náluk vannak.

adidas Originals szemle 2012 tavasz-nyár

adidas Originals szemle 2012 tavasz-nyár

Sokak szerint a világ legkényelmesebb cipője az L.A. Trainer, ez pedig nem kis szó. A shú az Originals egyik alap cipője, ha még nem volt ilyened, akkor érdemes pótolni a mulasztást! A színeseknél a felsőrész hasított bőr és nejlon háló keveréke, ami könnyű és szellős; a feketéből pedig létezik az előbb említett felsőrész és teljesen bőr is.  A talp klasszikus recés, vastag gumi, a középtalpon pedig három színes peget találsz, ezekkel a cipő párnázottsága állítható. A legendás L.A. Trainer felirat a harmadik csíkon olvasható. Négy színben kapható a hazai boltokban is, a színek elnevezése már önmagában megér egy olvasást 🙂 Az általam simán csak lepirosozott modell a light scarlet/core energy/white névre hallgat, a kék pool/super cyan/white, a fekete hasított bőr pedig dark onyx/black/white. A fekete bőr modellt a hétköznapibb black/light scarlet/white színre keresztelték.

L.A. TRAINERS

L.A. TRAINERS

A Court Deck Vulc Mid a vitorlás és a street cipők keveréke, a Suede Casuals cikkben már olvashattatok róla, most itt van még három szín a cool magasszárúból! A fehér (white/dark indigo/black) vászon felsőrésszel és mosott indigó csíkokkal készül; a barna nagyon elegáns bőr lépő, dombornyomásos csíkokkal; a harmadik pedig tengerészkék hajszálcsíkos vászon felsőrésszel és bőr csíkokkal kelleti magát. A talpak természetesen vulkanizáltak.

COURT DECK VULC MIDS 3 színben

COURT DECK VULC MIDS 3 színben

A Sixtus, a Court Deck-hez hasonlóan klasszikusok találkozása, csak itt a boxcipők és a motoros stílus tetszetős találkozásáról van szó. A Sixtust az Originals Spezial vastagabb talp és a hálós felsőrészt megtörő T-orr teszi különlegessé. A nyelven és a boka körül a vékony cipőhöz képest tisztességes párnahurkákat találunk, de az biztos, hogy kényelmes. Itthon egy nagyon letisztult, fehér bőr verzióban kapható, puha barna belsővel (white/white/white).

SIXTUS

SIXTUS

Az Originals Tischtennis a 80-as évek asztalitenisz cipőinek újragondolt változata, nyilván megtartva a retro elemeket az eredetiről. A neve alapján ebben kellett, hogy játsszon a német pingpong csapat:) Három színben találkozhattok vele a hazai boltok polcain. A laza fehér (white/light scarlet/lone blue) vászon felsőrésszel, szürke hasított bőr, tűzésekkel díszített orral és a klasszikus kék-piros csíkokkal készül. A komolyabb fekete verzió orra is hasított bőr, itt a cipő hátsó része azonban már bőr, barna betétekkel a sarkán (black/legacy/black). Az utolsó modell pedig már teljesen bőr, fűzöld csíkokkal, sarokrésszel és logoval (white/white/fairway).

TISCHTENNIS

TISCHTENNIS

A Chord nagyon letisztult vonalat képvisel az Originals palettán, simán fel lehet venni munkába bármelyiket. A Chord-ot a teniszcipők ihlették, de a kifinomultabb hatás érdekében vékonyabb talppal készül. A Chord Lo puha, barna bőr felsőrésszel és hasított bőr szegélyekkel készül, egy kis piros beütéssel a sarokrészen – nem kicsit a talpán- és hajtott címkével a nyelven. A Chord Hi két színváltozatban kapható, mindkettő hasított bőrből van. A uniform blue/light bone/uniform blue sötétkék, egy kis zölddel a sarkán – ami ugyanúgy visszaköszön a talpon. A világos light bone/light clay/light bone verziónál ugyanez a felállás, csak sárgával.

CHORD LO ÉS HI

CHORD LO ÉS HI

Végezetül pedig még egy kis Jeremy Scott – az Instinct Hi mind a két színe tökéletes példa arra, hogy mennyire jók az egyszerűbb tervezései is!

INSTINCT HI

INSTINCT HI

És néhány érdekesség, hogy milyen, amikor Jeremy Scott agya tényleg elborul. No Comment:)

JEREMY SCOTT szabad kezet kapott:)

JEREMY SCOTT szabad kezet kapott:)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×