Vans tehetségkutató 2012-ben

A LAB skatepark idén sem marad versenysorozat nélkül, ugyanis áprilistól-novemberig, minden hónap utolsó szombatján itt kerül megrendezésre a Vans 6 állomásos tehetségkutató versenysorozata, melynek összesített győztese Vans szponzori szerződést nyer a 2013-as évre. Kategóriák a tavalyi Etnies Hungarian Openhez hasonlóan 16 év alatt és 16 év felett lesznek, így mindenki bemutathatja majd tudását. A tovább után olvashatjátok a részletes infókat és a fordulók időpontját.

2012 legtehetségesebb deszkását keresik egész évben

2012 legtehetségesebb deszkását keresik egész évben

Mindkét kategóriában 2X1 perces menetekkel fog zajlani a verseny. Természetesen, szintén az EHO-hoz hasonlóan a jobbik menet pontszámai lesznek a mérvadóak.

Viszont, mivel univerzális deszkásokat keresünk, ezért az egy percen belül 6 különböző helyszínen kell beadni a trükköket!

Tehát:

– Korlát,

– Bank,

– Negyedkör,

– Lépcső,

– Manual padka,

– Rainbow spine

Hogy tiszta legyen Mindenki számára, 1 percen belül, csak 6 trükkre van szükség, viszont ezen a 6 elemen, csak és kizárólag így kap pontot a versenyző!

Pontozás:

– Kivitelezés-stílus        max. 20 pont

– Trükk nehézség          max. 20 pont

– Kreativitás                  max. 10 pont

Elérhető maximális pontszám, így 50 pont.

Az első 10 versenyző kap pontot, minden egyes futam végén, így jön ki a végeredmény a hat futamot befejezve. Tehát, a maximális60 aminimális 6 pont lehet a hat fordulót követően!

Futamok dátumai:

– Április 28.

– Május 26.

– Június 30.

– Szeptember 29.

– Október 27.

– November 24.

Gyakorlás 10-órától, 12-órakkor 16 év alatti futam kezdete!

Minden indulónak sok sikert, aki pedig kételkedik magában az se várjon tovább, nevezzen és tesztelje tudását!

 

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×