Adidas adiZero Rose 2.5

Az Adidas nemrég újította meg kontraktusát Derrick Rose-al, mely során 200 millió dolláros szerződésben egyeztek meg a felek. Nyilvánvalóan jó hír ez Derricknek, de talán még jobb a kosaras cipő fanatikusoknak. Az MVP és az Adidas korábbi együttműködései nagy sikereket értek el világszerte és ezt az irányt a legújabb adiZero, a D Rose 2.5 is követi. A részletekért kattintsatok a továbbra!

Adidas AdiZero Rose 2.5

Adidas AdiZero Rose 2.5

A Crazy Light és a Rose 2.0 után az Adidas megtervezte a legkönnyebb cipőt Derrick számára, amit valaha a lábán hordott. Ám a 310 grammos Adizero Rose 2.5 nem csupán súlyával, hanem markánsabb formatervével is lekörözte a korábbi modelleket. A rajongók akiknek esetleg csalódást okozott a 2.0 rövid nyelv része megnyugodhatnak. Az új design megalkotásánál a tervezők figyelembe vették a korábbi modellekről alkotott visszajelzéseket és felhasználták azokat a tervezésnél. A cipő új nyelvrészt illetve boka körüli támogatást kapott, melyet a GEOFIT hab technológia és hálószerkezetű kiegészítő elemek egészítettek ki.

Adidas AdiZero Rose 2.5

Markáns design. Katt a képre a felülnézetért!

Adidas AdiZero Rose 2.5

Felülnézet.

Természetesen a cipő megkapta a korábbi modellek zászlóvivő technológiáit, a SPRINT FRAME váz, és a SPRINT WEB anyaghasználatának köszönhetőn –némi fejlesztéssel- tovább faragtak a cipő súlyán, illetve megtartották az adiZero cipőkre jellemző megbízható stabilitást és rugalmasságot.

Adidas AdiZero Rose 2.5

Szellőzés a maximumon.

A cipő külső elemeit tekintve megmaradt a szintetikus bőr, és a többrétegű háló és speciális textil anyagokkal operáló technológia ami maximalizálja a cipő szellőzését. A talp természetesen vulkanizácós eljárást során készült, amelyen csavartak még egy kicsit és speciális mintázatot rajzoltak az aljzatra. A tervezők nem vallhattak szégyent ezen a téren sem, hiszen ha maga az MVP szeretne gyorsabban stoppot mondani a parketten, akkor azt a kérést nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni.

Adidas AdiZero Rose 2.5

A vulkanizált talp.

A Rose felirat a nyelven és a numero uno szám a saroknál véglegesen Derrick lábára passzolta a két és feledik cipőjét az Adidasnál. Reméljük Rose mihamarabb a pályán is ismét kamatoztathatja majd cipője és saját erényeit, és legközelebb már a 2.5 playoff változatával találkozhattok majd a hírek között. Addig is ha ehhez a változathoz lenne kedvetek megrendelhetitek az Adidas amerikai honlapjáról.

ármin

Don’t count your shoes, make your shoes count.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×