Heti fitted: New Era „Script Originals”

Köszöntök mindenkit a sneakerbox.hu legújabb rovatában, a Heti fittedben. Minden hétfőn délután érkezik a múlt hét legjobb fitted cap-je, függetlenül attól, hogy milyen brand. Lehet New Era, Adidas, Nike, Elm Company, vagy akármi más. Egy szempont van: szép legyen. Ami persze szubjektív, mert mindenkinek más tetszik, de ne aggódjatok, nem lesz okotok panaszra.

New Era Originals Script

New Era Originals Script * Kattints a többi képhez!

New Era Originals Script (black)

New Era Originals Script (black)

New Era Originals Script (kelly green)

New Era Originals Script (kelly green)

New Era Originals Script (white)

New Era Originals Script (white)

New Era Originals Script (royal)

New Era Originals Script (royal)

New Era Originals Script (red)

New Era Originals Script (red)

A rovat első szereplője mi más lehetne, mint egy New Era 59Fifty? Az idén 92 éves sapkamanufaktúra mára már ikonikussá vált sapkája az 59Fifty, ami még a major amerikai sportligák hivatalos onflield cap-jeként kezdte, de ma már szerte a világon inkább divatikon, mint sportruházat. A tervezők néha eléggé el tudnak borulni, de az Originals sorozatra szerencsére nem igaz: a New Era visszatért a gyökerekhez, a klasszikus feliratokhoz, és az egyszerűséghez, különösen ezzel a Script névre hallgató sapkával. Ráadásul nem is csak a kelly green néven ismert zöld színben, hanem egyből négy másikféle színben is megvásárolható a cap – az a baj, hogy csak a New Era webshopjában. Amivel egyébként nem is lenne probléma, hogyha a magyar webshopban is elérhető lenne. De még nem az. Reméljük hamarosan mi is hozzájuthatunk.

Ha érdekelnek a fitted sapkák és nem csak hetente egyről szeretnél olvasni, akkor a naponta többször frissülő fittedcaps.hu a te oldalad!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×