Pöttyös Puma x undftd minikollekció

Undefeated (aka undftd) collab cipőkről már korábban is olvashattatok itt a boxon, a Pumával közös „Microdot” minikollekciójának bizonyos darabjaihoz a hírek szerint itthon is hozzájuthatunk majd. Összesen négy cipő készült az együttműködésben, a klasszikus Clyde félcipő mellett egy oldszkúl magas szárú modell, az RS is helyet kapott – mind a két cipő felsőrésze apró fehér pettyekkel festett, fekete és szürke finom bőrből készült, a talpa mind a két modellnek fehér. Nekem az RS jön be jobban, a most divatos street cipők vonalaival rendelkezik, kellemes és érdekes az összhatás, és közben nem hivalkodó. Eddie Cruz, aki az undftd részéről részt vett a projektben, pont ezt emelte ki: szerinte mindenbe kell egy kis csavar, a Microdot cipőkön most ezek a kis pöttyök azok. Ha megérkeznek a cipők Magyarországra, arról mi is beszámolunk majd! Katt a képre a galériához!

Puma RS az undftd-vel közös Microdot kollekcióból

Puma RS az undftd-vel közös Microdot kollekcióból * Katt még több képhez!

Puma x Undefeated Microdot kollekció - a Clyde és az RS

Puma x Undefeated Microdot kollekció – a Clyde és az RS mindkét színben

Puma x Undefeated Microdot kollekció - az RS hátulról

Puma x Undefeated Microdot kollekció – az RS hátulról

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)
 • replikáns szerint:

  én sem tudok róla, hogy nálunk kapható lett volna bármelyik kollab, tehát ilyen szempontból nagy dolog (bár az előző hozzászólásomból kiderülhetett, hogy engem ez a kollab nem hoz lázba)
  alapvetően igen kevés sneaker – és itt csak néhány, az általam preferált modellekre gondolok – kapható nálunk az unalmas fekete/fehér adidas superstar-on kívül

 • replikáns szerint:

  Ha feltétlenül választani kellene, akkor én is az RS-t (RS=Ralph Sampson) választanám. Ez a pöttyös Clyde túl sok nekem.
  Egyébként a Puma ezzel már a sokadik kollabját készíti az Undefeated-el.
  Nekem személy szerint az alábbi a kedvencem, bár sajnos nincs ilyenem 🙁
  http://www.eukicks.com/releasing-undefeated-x-puma-cali-canvas-clyde-collection/
  (bocs ha dupláztam)

  • gergő szerint:

   Abszolút jól néz ki ezzel a palacsintatészta-talppal 🙂 Igen, volt már undftd kollab, de eddig nem nagyon érkezett belőle hozzánk (legalábbis én nem tudok róla).

×