Fundango nyereményjáték

Nemrég olvashattatok Store Check sorozatunkban a Fundango márkaüzletről, mint a Fundango cuccok egyik legfőbb lelőhelyéről, de ha nagy a távolság, vagy szimplán kényelmes vagy, akkor a neten is vásárolhatsz, a dockyard.hu webshopból. A Fundangoval közös nyereményjátékunkban összeválogathatsz magadnak egy street szettet és megnyerheted azt! És ez még nem minden: azok is jól járnak, akiknek a sorsoláson nem kedvezett a szerencse, mert kapnak egy e-kupont, amivel 20% kedvezménnyel vásárolhatnak Fundango street vagy technikai ruhát a Fundango márkaüzletben. További információhoz és a jelentkezéshez a játékba katt a továbbra!

Fundango nyereményjáték a DCY webshopban

Válassz ki egy Fundango street szettet a Dockyard webshopból és nyerd meg!

Budapesten és nagyobb vidéki városokban lakóknak nem egy nagy kihívás, ha Fundango cuccot akarnak beszerezni: elég elmenni a Fundango márkaüzletbe a Westendbe, vagy a négy budapesti vagy tizenegy vidéki Dockyard üzlet valamelyikébe, de azoknak, akik távolabb élnek, a netes vásárlás tényleg jó lehetőség, hogy beszerezhessék ugyanezeket a cuccokat.

Kezdheted is a nézelődést, azzal a kellemes tudattal, hogy most elég ha csak kiválasztod, hogy mit látnál magadon szívesen és lehet, hogy te leszel az a szerencsés srác vagy csaj, aki a kiválasztott szettet megkapja a Fundangotól!

Még azt is megcukrozzuk, ha esetleg nem te nyernél 😉 Mindenkinek, aki a játékba való jelentkezésekor kéri, január 23-ig a regisztrációnál megadott e-mail címére küldünk egy termék vásárlásakor felhasználható, 20%-os kedvezményre jogosító e-kupont, amit február 11-ig használhat fel aFundango márkaüzletben a Westendben. Az e-kupon igénylése természetesen nem jár vásárlási kötelezettséggel, csak akkor használod fel, ha szeretnéd.

Így jelentkezhetsz:

1) Válassz ki egy Fundango nadrágot, egy pólót vagy inget és egy pulóvert a Dockyard webshopból!

Ha megvan a listád, hogy mit szeretnél megnyerni, jegyezd fel a termék nevét és a színkódját és persze a méretedet! Ha biztos akarsz lenni benne, hogy a jót írsz fel, segítségért kattints ide.

2) Ide kattintva jelentkezz a játékba!

Jelentkezési időszak: 2012. január 7-16.
A nyerteseket legkésőbb 2012. január 20-ig fogjuk kisorsolni és értesíteni.
A jelentkezők közül egy fiút és egy lányt fogunk véletlenszerűen kisorsolni, akik a dockyard.hu webshopból kapják meg kiválasztott ajándék ruhájukat! Mindenki csak egyszer vehet részt a játékban! Az esetleges többszöri jelentkezéseket sorsolás előtt töröljük!

Egyéb tudnivalók:
A nyeremény a dockyard.hu webshop aktuális Fundango kínálatából tetszés szerint kiválasztott egy darab utcai nadrág, egy darab póló vagy ing, illetve egy darab pulóver. Ha bármely okból (pl. méret- vagy készlethiány) nem tudják a kiválasztott termékeket biztosítani, akkor egy értékben hasonló másik terméket választhatsz a kínálatból. A nyertesek mellé összesen három fiú és három lány tartaléknyertest is kisorsolunk, akik (kihúzási sorrendben) akkor válhatnak jogosulttá a nyereményre, ha a sorban előttük lévő(k) valamilyen oknál fogva nem felel(nek) meg az előzetesen közölt feltételeknek, vagy a nyerteseket nem érjük utol a regisztráció során megadott email címen a kiértesítéstől számított 7 napon belül! Megadott adataidat bizalmasan kezeljük és nem spammelünk! Adatkezelési irányelveinket itt megnézheted. A 20% kedvezményre jogosító e-kupon részletes felhasználási feltételeit megtalálod a kuponon!

Ha bármilyen kérdésed lenne, kérdezz nyugodtan: sneakerbox.hu@gmail.com.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×