Nike SB Zoom Janoski Mid Premium ‘Inuit’

Idén januárban a sokak által kedvelt Janoski Mid egy téliesített és mindemellett igen szép változatban jön ki, ugyanis az Inuit bundába öltözik. A névben nem hiába díszeleg ott a prémium, mivel a bőr felső rész mellett, a bakancs stílusban erősített fűző lyukak és műszőr belső bélés járulnak hozzá a csaknem briliáns összképhez. Első körben tengerész kékben lesz majd kapható a modell a Nike SB forgalmazóknál, de már most nagy ívet jósolnánk ennek a Janoski modellnek is.

Itt az új Janoski sikerszéria?

Itt az új Janoski sikerszéria? Zoomoljunk!

Meleg bélés és bőr mindenhol

Meleg bélés és bőr mindenhol

a barna lining nagyon eltalált

a barna lining nagyon eltalált

Kíváncsian várjuk az újabb színeket

Kíváncsian várjuk az újabb színeket

vegi

Évek óta mint aktív részese és szemlélője követem a deszkás, illetve egyéb freestyle sportokat a magyar miliőben, illetve all over da globe.
 • gera szerint:

  fú próbáltam ezt neten levadászni, de kb még ott is esélytelen :S
  ebayen sincs..

 • bbdc77 szerint:

  Sajnos biztos voltam benne, hogy ez a válasz érkezik; titkon reménykedtem pedig, hogy van valami eldugott webshop amit nem néztem. Mindenesetre köszönöm szépen.

  Az SB-ket iszonyat hiányolom az itthoni boltok polcairól, sok korábbi SB cipőm is külföldön lett vásárolva. A Salazar, Rodriguez modellek pedig nagyon jól deszkázhatók, nem is értem miért nincs rájuk kereslet. Vagy ha van is, akkor (laikusként) gondolom forgalmazó hiányában nem látni őket.
  Ellenben – sajnos? – 6.0-val Dunát lehetne rekeszteni.

  • gergő szerint:

   Hát szerintem az SB-t és a 6.0-t nem egymás ellen kell elképzelni. Egyébként a Nike (ez világszintű elvárás) az SB-ket csak ilyen kis core skateshopokban szereti teríteni, de mondjuk régebben volt SB csak mostanában kopott ki szinte mindenhonnan…

 • bbdc szerint:

  Itthon kapható-e/kapható lesz-e?

  • gergő szerint:

   Eleve Nike SB fronton nagyon nagy a csönd itthon, ilyen limitált cipő megjelenésére itthon szerintem kb. ugyanannyi esély van, mint hogy a cipőnek névadó északi őslakosok egy csoportja majd megjelenik a kis kenujában itt Budapestnél a Dunán… :/

×