Supra cipő kedvezménnyel a STÉG-ben – meghosszabbítva

Biztosan emlékeztek még a STÉG villányi úti üzletével közös Supra nyereményjátékunkra, főleg mivel nagy pezsgést okozott a blogon: minden eddigi játékunknál többen jelentkeztetek, mindenki kommentált, szurkolt, levelet írt nekünk – de hát nyilván csak egyvalaki lehetett a szerencsés nyertes. A játék lezárása után beszélgetni kezdtünk Balázzsal, a STÉG tulajdonosával: látva, hogy mennyien jelentkeztetek és mennyire szerettetek volna nyerni egy Suprát, valahogy segíteni szeretnénk, hogy ne csak egy szerencsés nyertes, de bármelyikőtök közelebb kerüljön ahhoz, hogy egy eredeti Supra kerüljön a lábára. Azt találtuk ki, hogy letölthettek nálunk egy e-kupont, amivel 5000 Ft kedvezménnyel vehettek meg bármilyen Supra cipőt a STÉG üzletekben! Mivel olyan sokan kértétek („össze kell gyűlnie a pénznek”, „később kapom meg a fizut”, „(elő)karácsonyi ajándéknak kérném szüleimtől”) ezért az igénylési időszakot november 20-ig, a felhasználhatósági időszakot pedig december 15-ig meghosszabbítottuk! A részletek a tovább után!

Igényelj nov. 20-ig e-kupont és vedd meg új Suprád dec .15-ig 5000 Ft kedvezménnyel!

Igényelj nov. 20-ig e-kupont és vedd meg új Suprád dec .15-ig 5000 Ft kedvezménnyel!

Ahhoz, hogy 2011. december 15-ig kedvezménnyel vásárolhasd meg új Suprádat, mindössze a következőket kell tenned:

1) 2011. november 20-ig igényelhettél kupont, ez letelt!
Először add meg az adataidat, majd a „KÜLDÉS” gomb megnyomása utáni oldalon kapsz egy linket a letöltéshez.

2) Kinyomtatod, és kitöltöd az adataiddal.
A nevedet és azt az email címed kell ráírni, amit az igénylésnél megadtál. 

3) Kitöltött e-kuponoddal elbattyogsz december 15-ig a STÉG budapesti (XI. kerület, Villányi út 36.) vagy veszprémi (Kossuth Lajos u. 6.) üzletébe, ott kiválasztod a legjobban tetsző Supra cipőt és a fizetés előtt mondod a srácoknak, hogy szeretnéd kérni a sneakerbox 5000 Ft-os kedvezményt. Ellenőrzik az e-kuponodat és megkapod a kedvezményt. A korábban letöltött, november 12-ig érvényes kuponokat automatikusan meghosszabbították, neked külön melód azzal nincs!

Ha szeretnéd tudni milyen cipőkből választhatsz és milyen árakból cseng le a kedvezmény, nézd meg őszi STÉG Supra cipőszemlénket!

Olvasd el a részletes felhasználási feltételeket:
Az 5000 Ft kedvezmény egy pár Supra cipő vásárlásához használható fel. A kedvezményt egy személy csak egyszer veheti igénybe, 2011. december 15-ig. A kupont csak kitöltve használhatod fel: szerepelnie kell rajta annak a névnek és email címnek, amit a kupon igénylésénél megadtál. A kupont másolni nem szabad, ha szeretnéd, hogy más is megkaphassa a kedvezményt, akkor egyszerűen szólj neki, hogy regisztráljon ő is. A kedvezmény a STÉG Big City Skateshop budapesti Villányi út 36., illetve STÉG Queen City Skateshop Kossuth Lajos u. 6. szám alatt lévő üzletében használható fel, a készleten lévő Supra cipők vásárlásánál. Más kedvezményekkel nem összevonható, egyéb termékekre nem használható fel.

gergő

A cipőimet - bár már nagyon sok van - nem gyűjtöm, hanem hordom :)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

×